Inlägg från: Solblomma30 |Visa alla inlägg
  • Solblomma30

    Plötsligt ökande fosterrörelser

    Jag hade det precis så med min son. Jätteobehagligt! Det pågick i flera veckor runt vecka 30-36 tror jag. Jag blev helt övertygad om att han var sjuk. Han vilade aldrig kändes det som. Rörde sig hysteriskt mycket nästan dygnet runt, från att som du säger, ha haft ett normalt rörelsemönster.

    Han sparkade så mycket att jag trodde att han hade anfall i magen. Det kändes liksom som epilepsi, rörelserna var så hastiga att det kändes som att han krampade. När du skriver att det känns som darrningar så minns jag verkligen känslan.

    Hur som helst så föddes han helt frisk, och han fyllde ett nu i höst, och har inga anfall, ryckningar eller något liknande, så jag har verkligen ingen aning om vad som hände där inne i magen. Tyvärr tog det bort en del glädje över graviditeten de veckorna, för jag blev jättestressad av det. Men uppenbarligen var det inget farligt för vår del :)

  • Solblomma30

    Glömde svara på din sista fråga. Min son började röra sig mer normalt sista fyra veckorna av graviditeten. Jag räknade det som normala rörelser då, och inte som minskade rörelser. Han fick då tillbaka sina viloperioder, och rörde sig en timme, sov en timme osv. Han rörde sig liksom som innan den hysteriska aktiviteten i magen började.

Svar på tråden Plötsligt ökande fosterrörelser