Inlägg från: Anonym (Orolig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig)

    Plötsligt ökande fosterrörelser

    Hej,

    Återupptar den här tråden igen. Hur gick det för dig TS? Jag är i vecka 32 nu och min bebis rör sig så mycket mer än vanligt sedan 3 dagar tillbaka. Borde man bli orolig?

  • Anonym (Orolig)
    Basia skrev 2021-02-17 21:57:24 följande:

    Hej!

    Ledsen, har inte sett att du skrivit förrän nu. Det har gått bra för mig. Oavsett var jag vände mig eller vem jag frågade så fick jag samma svar. Ökade fosterrörelser ses bara som positivt. Har sedan jag startade tråden istället haft en minskning av rörelser och fått konstatera att jag helt enkelt väntar en ?periodare?. Har fått åka in flera gånger för att kolla minskningarna då det blir lite förvirrat med en bebis som ibland rör sig så mycket att man ibland mår illa och sen vissa dagar knappt rör sig alls. Men känner du sig orolig så kan man alltid be om en koll. Känner att det ibland vara beror på vilken barnmorska man får prata med på förlossningen. Hur har det gått för dig? Håller det i sig?


    Vad jobbigt att bebisen är en periodare. Det var min också fram tills rörelserna tilltog och nu tycker jag att hon mestadels har fortsatt att vara mer aktiv än tidigare. Har varit in på koll pga misstänkt HF och då såg CTG och prover bra ut i alla fall. Känner mig inte lika orolig över de tilltagande rörelserna just nu men om hon skulle bli lugnare igen så skulle jag verkligen bli orolig. Men du lär väl snart vara i mål nu? :)
Svar på tråden Plötsligt ökande fosterrörelser