Inlägg från: Anonym (Bella) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Bella)

    Vi med BIM Januari 2021

    Någon som varit med om liknande? Skulle precis laga lunch till mig o sambon (vi jobbet båda hemifrån) och när jag skulle steka köttfärsen luktade det död. Så äckligt. Jag ber sambon att lukta men han säger att de luktar helt normalt. Gömmer mig just nu på ovanvåningen för att inte spy av lukten medan han steker färdigt.

    Någon som haft detta som tidigt gravid symtom? Inte klara av stekos? :S jag va verkligen inte beredd på detta.

  • Anonym (Bella)

    I morgon är jag på äl+10 och ska ta ett early test. Vi har försökt länge så har blandade förhoppningar just nu. MEN vill ändå skriva lite hur jag haft de de senaste dagarna som på något vis ökar mitt hopp.

    Äl+7 började det helt plötsligt att hugga och sticka/ila innanför venusberget eller vad man nu ska säga. Vid livmodern. Det gjorde ganska ont och varade i ca 20 sekunder sen slutade de. Hoppas verkligen att de va ägget som fäste i livmodern. Började även få blodtrycksfall flera gånger denna dagen.

    Äl+8 matt och trött i kroppen, blodtrycksfall när jag reser mig upp några gånger. Lätt illamående och sug efter hallon isglass. Åt 2 stycken men ville ha flera.

    Äl+9 natten till idag vaknade jag av halsbränna vid 3-4 tillfällen och va då tvungen att gå ner till köket för att dricka mjölk. Så känns som jag inte gjort annat än o springa till kylskåpet i natt. Haft lite extra hög temp idag och känt mig matt och trött. Hög puls vid minimal ansträngning. Håller jag på att bli sjuk? Eller kan de vara våran månad denna månaden?

    I morgon är det som sagt äl+10 och även fast det är tidigt vill jag gärna prova att ta ett test. Någon som har liknande symtom som jag? Vilken äl är ni på?

  • Anonym (Bella)

    Jag fick inte nidblödning men jag fick att de högg och stack till i livmodern som varande i ca 20 sekunder på äl+7. Jag plussade äl+10 sen <3

  • Anonym (Bella)
    Anonym (Emmi) skrev 2021-01-11 23:18:38 följande:

    Hej,

    Hoppar in i tråden, är inne på tredje försöker efter att jag tog ut kopparspiralen och försöker få 5:e barnet. Har haft turen att bli gravid superlätt de andra 4ggr och därför känns det som att det ska ta sig tredje gången gillt nu.

    Har bim 21-22:a.

    Idag kände jag att det stack till i magen, senare på kvällen vid toabesök var det rosa blod på papperet, har även fått några droppar i trosorna. Det är alldeles för tidigt för mens, så jag hoppas på en nidis... hur tidigt efter nid kan man testa?


    Mitt citat kom inte med men kolla de jag skrev här ovanför! De va till dig :)
  • Anonym (Bella)
    Anonym (Emmi) skrev 2021-01-12 15:42:43 följande:

    *gravtest, inte graverat såklart.


    Ett tidigt! :D

  • Anonym (Bella)
    Anonym (Emmi) skrev 2021-01-13 11:11:11 följande:

    Grattis! Jag köper ett testa tidigt sen under dagen och testar imorgon eller på fredag, kan inte hålla mig. Har inte haft någon nidblödning under mina tidigare graviditeter, har bara helt plötsligt känt mig väldigt gravid och då plussat. Denna månaden har vi inte legat så aktivt, men har räknat ut att det borde inte vara omöjligt, sticket jag kände under en stund och sedan väldigt lite blödning kan jag inte förklara på något annat sätt heller. Varade bara under kvällen i förrgår och några droppar igår på morgonen, sedan försvann det.


    Så spännande! Jag håller tummarna för dig. Vilken bf får du om du plussar? :D
  • Anonym (Bella)
    Anonym (Emmi) skrev 2021-01-13 16:30:54 följande:

    Jag är för otålig så efter att ha hållt mig flera timmar så gjorde jag ett earlytest, ser en svag skugga på det men jag vågar inte riktigt tro på det... känns som att jag börjat få typ mensvärk, avvaktar ett par dagar för att se om det blir starkare sen eller om det skiter sig.

    Om det går vägen så bör bf vara runt 27-28:e september.

    Själv då?


    Har du bild på den? Jag har bf 23 september :D hoppas de är bebis. Jag har också mensvärk men testen ökar i styrka så känner mig trygg <3
Svar på tråden Vi med BIM Januari 2021