• Tokan123

    Vi med BIM Januari 2021

    Bestämt mig för att inte testa före bim, får se om det håller. Föröska vara lite chill. Börjar då istället leta efter den jäkla livmodertappen, men jag hittar den inte, fattar inte vad jag letar efter heller .... hahah man blir ju helt knäpp av det här!

  • Tokan123
    Snäckan92 skrev 2021-01-12 21:43:27 följande:

    Kan ju säga att jag har noll koll på min tapp, blir inte klok på hur den ska kännas och var... Har googlat som en tok, haha, så struntar i den...


    Samma här, fattar inte! Haha
  • Tokan123

    Jag har sån uppblåst, ont långt ner i magen, i väntan på menskänsla. Blev väl inget denna månad heller... bim imorgon eller någon dag i helgen.

  • Tokan123

    Är i chock, var helt säker på att mensen skulle komma igår. Pga uppsvälldhet, hunger, grinig hela veckan och ont i magen .

  • Tokan123
    Anonym (Förvirrad) skrev 2021-01-17 08:37:49 följande:

    Ser ni ett streck??

    Tog detta nu och ser ett svagt streck , tog ett likadant till och ett RFSU men dom visar ingenting dock fick jag kissa en gång till för dom andra 2 testen hjälp!


    Jag ser ett streck, ta ett igen imorgon med morgonurin och se om det blir starkare och starkare för var dag :)
  • Tokan123
    Hallontutte skrev 2021-01-17 11:00:25 följande:

    Är det ett plus?????

    Visst är detta ett plus?????


    Ja det ser så ut, grattis! :)
  • Tokan123
    VildeVallmo skrev 2021-01-20 13:31:10 följande:

    Hejj! Hoppar också in här

    Plussade idag på BIM! Tydligt men svagt.. så hoppas på att det håller i sig.

    Detta är vårat andra försök, det första slutade i tidigt MF ca vecka 6.

    Håller tummarna för alla här inne!<3


    Grattis!
  • Tokan123

    Ni som plussat, vad har ni för symptom? Själv har jag mensvärk till och från, konstant hungrig och ömma stooora bröst som knappt får plats i bh:n. Idag högg det till i högra skinka och jag har sedan dess ont i höfterna, men kan det ha med graviditeten att göra?

  • Tokan123
    mami1337 skrev 2021-01-21 11:21:55 följande:

    Hade typ en dämpad variant av mensvärk redan från några dagar efter ägglossning och den fortsatte, mer vissa dagar mindre andra dagar. Jag kände lixom på mig att "denna gången tog det nog".

    I helgen blev mina bröst väldigt ömma och har fortsatt vara det, i måndags plussade jag och har BIM idag.

    Inget illemående och ingen trötthet än... men stickan säger fortfarande gravid :) 

    Jag har hört om det med att det kan hugga till i ljumskar eller skinkan tidigare.. har ingen erfarenhet dock.. Tror det kan vara relaterat men ofarligt

    När är din BIM och har du gjort något test.


    Min bim var för en vecka sen ungefär så tog ett test då och det var digitalt oxh stod gravid 2-3 v. Tog ett I måndags också typ för att kolla om det fortfarande var sant och det vart två streck .

    Jag är så sjukt trött bara och mensvärk som kommer och går och från igår även ont i bak och höfter då.
  • Tokan123

    Jag är i v6 och känner typ ingenting, lite molvärk då och då. Idag hade jag en sån jag kommer få mens känsla, var helt säker på att det skulle börja blöda och bli ett mf, men inget har hänt än... men oron startade. Förut var väntan mellan äl och bim en evighet men nu tycker jag att grav veckorna sniglar fram, ska det gå bra eller ej? :(

  • Tokan123
    Rosahimmel86 skrev 2021-01-25 07:08:50 följande:

    Du får försöka tänka positivt och se framåt

    Du har ju i alla fall lyckats bli gravid :)

    Själv har jag lite åldersnoja

    Jag fyller 35 i år

    Vi började försöka efter att jag fyllt 33


    Jag försöker men nu på morgonen så började jag blöda lite..

    All lycka till er, snart är det eran tur också!
  • Tokan123
    Snöflingaan skrev 2021-01-26 09:44:00 följande:

    Jag har tänkt på dig, hur har det gått? Hoppas du slutat blöda och allt gått bra <3


    Men tack vad gullig du är! Det har gått bra, kom bara en liten blödning igår morse, sen inget mer. Var sjukt orolig och mådde dåligt men när det inte hänt igen så börjar lugna mig lite. ..

    Hur går det för dig?
  • Tokan123
    Snöflingaan skrev 2021-01-26 10:53:41 följande:

    Åh, vad skönt att det verkar ha gått bra! Förstår att du blev väldigt orolig... Jag har aldrig haft missfall själv och har genomgått två graviditeter som resulterat i friska barn, men jag har ändå varit supernojig och orolig att något ska gå snett tidigare och jag är precis lika orolig den här gången. Min man klagar på mitt ständiga domedagstänk genom framförallt första halvan av graviditeterna, och nu tänker jag att varför skulle det gå bra en tredje gång när det redan har gått bra två gånger... suck, det är nästan så jag blir trött på mig själv men jag kan inte låta bli :(

    Symtommässigt känner jag liiite svag molvärk ibland och brösten är lite ömma, inte mycket mer än så. Såklart överanalyserar jag om jag kanske känner för lite också och något skulle vara fel för det, och tyvärr minns jag inte ens hur jag kände tidigt de andra gångerna mer än att mitt illamående kommit runt v 7 så jag får väl vänta och se om det dyker upp nästa vecka. Tänk att man nästan kan längta efter lite illamående, haha :)


    Jag förstår precis, när jag precis plussade så kände jag att okej, vi får se hur det går och det känns okej oavsett. Nu är det mer, jag är så inställd på en knodd i september så det finns inget annat , lugna positiva tankar blandas med kastrof... har också molvärk långt långt ner , läste igår att det kan vara foglossning då det är nedanför blygdbenet. Sedan trött, ömma stora börst. Lite lite illamående men knappt.
  • Tokan123
    Bacon89 skrev 2021-01-26 11:48:08 följande:

    Grattis alla som plussat! Vad roligt för er! :D

    Jag har bim 31/1 men tror jag hade äl 2 dagar senare än appen visar så ev är inte Bim förrän 2/1 istället. Igår köpte jag en chokladkaka som jag började äta på i bilen men den smakade inte gott. Tankarna började direkt snurra om jag kanske är gravid och det är därför det inte smakar som vanligt :) Ska oavsett inte testa förrän tidigast söndag. Har tidiga test hemma men har aldrig fått positivt innan före bim på mina 2 andra gaviditeter.


    Lycka till!
  • Tokan123
    MammaFruDotter skrev 2021-01-26 20:21:28 följande:

    Hej!

    Jag har läst igenom tråden under ett par dagar och hoppar in så här i sluttampen.

    Vi försöker att få till en liten 4a, men det är inte så lätt.. Vi har försökt ganska precis ett år nu. Första barnet blev jag gravid med p-piller, andra barnet blev till på andra äl efter avslut med preventivmedel och trean tog ganska precis ett år.

    Nu har jag bim på fredag 29/1, äl +10 enligt nc. Brukar alltid ha rejält med mensvärk en vecka innan bim och spottings varje dag fram till mens från ca 3-7 dagar innan. Nu har jag inte det! Inga ömma bröst, ingen ryggsmärta, mår inte illa och inte en tillstymmelse till spotting ens efter nummer 2 på toan. Hoppet har inte varit såhär stor på hela året som gått!

    Vill bara att dagarna ska gå så att det kan bli en dag närmare bim och få mäta morgontempen^^


    Lycka till!
  • Tokan123
    Snöflingaan skrev 2021-01-27 11:29:51 följande:

    Det var också min tanke när jag plussade, men precis som du har jag också redan ställt in mig i tanken på att vi kommer att bli en till i september samtidigt som den ständigt gnagande känslan av att något ska gå fel hela tiden finns i bakhuvudet. Jag har bokat in ett privat ultraljud i mitten på februari i alla fall och hoppas att det ska hjälpa mig få lite sinnesro efter det.

    Mina fogar känner jag också av väldigt tydligt, fast främst baktill och inte så mycket vid blygdbenet. Med mitt första barn hade jag riktigt hemsk foglossning och var helt sjukskriven från v 18, med mitt andra var den i alla fall lite bättre så jag håller tummarna att det inte ska bli värre än så den här gången också. Egentligen ska man väl vara glad över att inte ha så mycket jobbiga symtom ännu, men samtidigt skulle jag vilja känna mig bara en liiiiten aning mer gravid för att det ska kännas mer lugnande liksom :)


    Jag sträckte mig i ena skinkan förra veckan och har fortfarande ont där när jag går för mycket, så antar att jag känner baktill också även om det är framtill det kan mola mest utan att jag gjort något speciellt. Det jag kämpar mest med just nu är förstoppning :(

    Jag har bm besök om en vecka och eftersom jag är hitflyttad för ett halvår sen så tänker jag att jag frågar henne vart jag ska vända mig för privat tidigt ul.
  • Tokan123
    Snöflingaan skrev 2021-01-28 17:56:13 följande:

    Usch, förstoppning är så jobbigt :( jag börjar också känna av det nu. Jag har varit väldigt förstoppad största delen av mina tidigare graviditeter och fått dricka Movicol varje dag typ, antar att jag säkert inte har mycket annat att vänta än samma denna gång också.

    Jag har också bokat in inskrivningsbesök nästa vecka, konstigt nog känns det lite pirrigt fastän det är tredje graviditeten nu :)


    Ja jag tror det är anledningen till mycket av mitt illamående, jag har druckit movicol i en vecka nu men blir inte bra ändå :(

    Men vad kul att ha den känslan ändå, då är det ju lika efterlängtat som de tidigare:)
Svar på tråden Vi med BIM Januari 2021