• lilljenny

  Vi som startar ivf behandling 2021

  Jag följer gärna med i tråden :)

  Jag och sambon börjar ivf nu i början på januari och jag börjar med gonal-f nu på måndag ( om min mens kommer när den är beräknad ) har försökt snart 4år nu.

 • lilljenny
  Jenzia skrev 2020-12-30 22:06:49 följande:

  Går ni privat eller via landsting? Fyra år är ju suuuperlänge! Vi har försökt aktivt sedan september 2019 och det tycker jag är länge :-/

  Hoppas du får starta nästa vecka! Håller tummarna!


  Vi försökte själv i 3 år , sen för ett år sedan så tog vi kontakt med en privat som sedan skickade oss till landsting . Väl där gick det fort. Dom skickade remiss till livio I Umeå som vi ska till nu i januari. Jag hoppas verkligen detta går vägen nu , men är så rädd för att bli överstimulerad och att det inte går vägen.

  Hoppas det går bra för er med :) har missat om du skrivit , men när börjar ni?
 • lilljenny

  Hej ! Jag hoppar in här.

  Jag började för 5 dagar sedan med gonal f . Idag ska jag börja med 2 sprutor. Mina känningar är huvudvärk,ingen matlust, ont i kroppen och känner mig febrig och fryser/svettas av och till. I morgon ska jag på mitt första ultraljud så får se hur det går

 • lilljenny
  Anonym0810 skrev 2021-02-11 07:47:38 följande:

  God morgon alla!

  Hoppas alla mår bra! Ville bara fråga, är på RD 4 och imorse vakna jag med värsta mensvärken, är det normalt? Blir galet orolig att det inte tagit sig :( någon annan som haft likadant?

  Ha en fin dag allihopa.


  Jag har inte svar på din fråga, men tänkte ställa dig en. på måndag ska jag göra äggplock och är jätte nervös. Gör det ont ? Och hur känns det efteråt?
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021