• Icebug

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Aya2019 skrev 2021-01-31 12:14:35 följande:

    Fick plus men då vart det kört fick mensen idag :/

    Får kontakta kliniken på måndag


    Skickar lite kramar, det är tufft i IVF-karusellen
  • Icebug

    Hoppar in i tråden...

    Vi startade en ny IVF-resa i mitten av januari med hopp om ett syskon till IVF-barn nr.1. På UL sa de att äggblosorna utvecklades långsamt och fick högre dos med gonal-f, i tisdags fick vi ut 9 ägg varav 7 blev befruktade. Idag när jag körde till kliniken (har drygt två timmar att köra) för ET ringde de och sa att det inte fanns något att återföra men att två embryon såg lovande ut för frysning och de skulle kolla på det imorgon och en läkare ska återkomma. De hade utvecklats för långsamt så de såg inte ut som de skulle på dag 5.

    Jag har läst på nätet hela dagen och det verkar ovanligt att inte få något ET?! Någon med erfarenhet?!

  • Icebug
    Annna84 skrev 2021-01-31 21:13:30 följande:

    Det har hänt mig, på mitt första ivf-försök fanns det på 15st uttagna ägg och 6 befruktade inget att återföra dag 5, och inget att frysa. Det låter positivt att det finns två att odla vidare till 6-dagar som kan frysas. Men jag förstår hur du känner, det är inte någon kul känsla och inte alls det man väntar sig. Kliknikrn sa att det inte är ovanligt. Håller tummarna för att du får två till frysen. Hur många försök behövde ni för första barnet?


    Tack för svar, det känns så mycket bättre när man vet att man inte är en på 1000 ???? hur har det gått för dig/er efterkommande behandlingar?

    Första barnet gick lätt, ett äggplock och andra ET, så den gången blev det både färsk ET samt två i frysen. Tyvärr klarade sig inte det andra embryot upptiningen så därför har vi inget kvar efter den behandlingen.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021