• Julgranskulan

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Hej, hoppas det är bra med er. Satte in en 6 dagars blastocyst den 18/5, hade jätte ont de första dagarna den här gången, men knappt något nu. Satte en in ett 6 dagars blastocyst 23/4 som inte tog sig och då hade jag ont från rv4, sen kom mensen på rv8. Vi har gjort 4 insättning totalt och vad jag vill minnas hade jag inte så ont på rv1-3 någon av de andra gångerna. Hoppas på att det är ett gott tecken. Är det någon annan som känt/känner så tidigt? Ha det bäst :)

  • Julgranskulan

    Jag har inte känt något av sprutorna någon av gångerna. Men hört att det är väldigt olika. Jobbigt att må dåligt, hoppas du mår bättre snart.

  • Julgranskulan

    Jag tränade en del andra gången vi satte in. Har också läst att man bör undvika hård fysisk ansträngning, men lite träning ska väl vara bra. Är väl som det mesta att man inte ska överdriva, sen är det ju väldigt individuellt. :)

  • Julgranskulan
    Lillaälta skrev 2021-05-23 22:11:27 följande:

    Satte in en 3-dagars och var öm några dagar efter och det drog till också. Vet inte om det var kvar sen Äggplocket eller ifrån insättningen.. plussade svagt RD7 och starkare RD8, är nu på RD13 och strecket blir starkare för varje dag. På tisdag (RD15) ska jag äntligen ringa Livio. Så det kan absolut vara bra att det gjort lite ont nu.


    Åh tack för svar. Va kul, grattis. Håller tummarna för att allt går bra :)

    Så skönt att höra andras symtom osv, så man får upp förhoppningarna. Ens känslor pendlar ju hela tiden. Det känns som att inga symtom är de "rätta" symtomen. Utan att alla kan känna så olika, eller ingenting alls och plussa.
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021