• Linsen8808
    Funderar81 skrev 2021-10-10 13:49:06 följande:

    Hejsan, länge sedan jag skrev i denna tråd. Gjorde ivf första gången i februari. Hade 5 befruktade, en färsk tillbaka och en till frysen. Ingen graviditet. Andra ivf rundan i juni på ny klinik. Fick bara ett enda fjuttigt ägg, men vi tog ut det och fick en blastis av det. Efter några om och men fick jag satt tillbaka det nu 1a oktober och har rd9. Ska testa på onsdag. Hoppas, hoppas.


    Håller tummarna hårt för dig!!
  • Linsen8808
    apan95 skrev 2021-10-10 08:51:17 följande:

    tjuvtestade i morse rd8 med blastocyst och jag är GRAVID!!! så chockad, var inte beredd alls!


    Stort grattis!! Tjuvtestade också idag, RD med blastocyst, gravid! Så glad, så sjukt!

  • Linsen8808
    Linsen8808 skrev 2021-10-12 06:06:34 följande:

    Stort grattis!! Tjuvtestade också idag, RD med blastocyst, gravid! Så glad, så sjukt!


    RD 8 ska det stå :')
  • Linsen8808
    Camii80 skrev 2021-10-16 13:58:58 följande:

    Hej allihopa

    Har varit frånvarande från forumet sedan april då jag fick mitt missfall och även 2 misslyckade FET efter det. Det har tagit lite hårdare än väntat och, som många här inne känner, så är hela processen utmattande. På ett eller ett annat sätt.

    Vi startade, återigen, en omgång med hormonsprutor i mitten på september och min kropp ville verkligen inte hänga med. Äggen utvecklades inte snabbt nog så jag fick ta Gonal-F i 14 dagar, varav tillsammans med Fyremadel i 10 dagar av de. Jag blev helt blå på magen av Fyremadelen och kan säga att jag var riktigt less på att ta dessa sketna sprutor. Fick gå på fler kontroller och mådde dåligt eftersom det inte såg så positivt ut. Vi fick iaf ut 5 ägg (färre än de andra gångerna) varav en blev återinsatt två dagar senare (inte heller hänt då jag bara fått blastisar förut). Vi fick inga till frysen så jag blev relativt nerstämd då chanserna förut, med fler äggblåsor och fler embryon till frysen, inte heller har gått vägen. Hela den här omgången känns helt tvärtemot de andra gångerna.

    Igår tog jag iaf ett gravtest som visade ett svagt plus.Jag har ju gjort det här förut men ändå känner man sig så sjukt osäker varje gång man räknar dagar fram och tillbaka :) Igår var det alltså 13 dagar sedan Ovitrelle, 11 dagar sedan äggplock, 9 dagar sedan insättning (RD9) med en tvådagars. Officiell testdag 25.10. Förväntad mens om 3 dagar och tog ett gravtest med ultratidig detektion. Frågan är då - kan jag lita på testet eller är jag för tidigt ute och bara ska ha is i magen?


    Tycker att det är ett solklart positivt test! Grattis!!!
  • Linsen8808

    Hej på er! Har ni genomgått IVF och har BF någon gång under 2022? Lust att bli inbjuden i en privat grupp på Facebook för att dela erfarenheter och tankar där istället? Skicka ett PM till mig så bjuder jag in dig. Kram!!!

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021