• Javelina

  Vi som startar ivf behandling 2021

  Always choklad skrev 2022-11-26 12:06:39 följande:

  Ingen aning som sagt vill bara snabbspola frammåt i tiden..


  Hej, jag vill bara önska dig det allra största lycka till! Följer dig sen tråden ivf hösten 2020... Du är så stark som kämpar år efter år och det finns ingen på denna jord jag önskar ett plus som du. (Även fast alla ni andra också är värda det så klart!!!) Det kommer gå vägen tillslut och det barnet kan skatta sig lycklig att få vara så otroligt efterlängtat. 
 • Javelina
  Always choklad skrev 2023-02-10 16:28:12 följande:
  Hej
  Tackar ja verkligen ett litet mirakel.
  Jo känns bättre och bättre varje vecka är en milstople. Snart kanske magen börjar bukta också då blir det mer på riktigt längtar till 1a sparken. Man ser på bild men oh så härligt att få känna nått gensvar därinne förutom att magen kurrar och man vill slå ihjäl någon i väntan på mat om man inte får där och då.

  Fått en sak som hjälpt i denna resa med IVF när det kännts tungt chockladmilkshake med vispgrädde oh så onyttigt men den sockerchocken bara lämnar ett stort leende på läpparna. 
  Always choklad: Hur har det gått???

  Har tänkt på dig sååå många gånger! Har kroniskt glömt inloggningen hit men kikat in emellanåt och hoppats på nåt inlägg. Så klart borde du hängt på gravidsidorna iofs...  Men jag hoppas i mitt hjärta att jag får gratulera!!!

  Tusen kramar 

  Javelina (ivf hösten 2020)
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021