• apan95

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Frida123123 skrev 2021-09-08 08:13:10 följande:

    Nej, har hållit mig från att testa ännu. De andra gångerna har jag faktiskt testat på test-dagen. Om det är dåliga nyheter vill jag ta det på helgen, så man slipper vara ledsen och behöva gå till jobbet. Min sambo vill inte testa tidigare heller så.. Så lördag blir nog testdagen. Kommer du testa tidigare? Hur mår du?


    Jag mår bra! Känner typ ingenting vilket gör mig lite besviken haha.. men förstått att det är så olika! Tänker precis som du att jag vill vara lite förberedd på besvikelsen därför tänkte ja testa så är man kanske lite beredd på om man börjar blöda i helgen.. min testdag är ju nästa fredag så kommer ju testa då också såklart!
  • apan95

    Hur ser de ut för er andra som ruvar just nu?

    Jag är på ruvardag 6 och såklart lite besviken på att ingenting typ känns..? Vet att det är tidigt och så olika för alla. Haft en del ?känningar? i magen igår natt lite idag men inget så supertydligt. Vet att det antagligen beror på lutinus, även tempen är hög och beror på även det på lutinus. hoppet är inte särskilt högt iaf..

    hur mår ni andra? Några symtom eller känningar? :)

  • apan95
    Amelia84 skrev 2021-09-10 07:06:42 följande:

    Hej! Jag tror inte att det behöver vara dåligt att inte känna så mycket, utifrån vad jag läst så tycker jag det verkar som att många får symptom först efter att de plussat. Det är ju egentligen då hcg:t är så pass högt att det syns på stickan och symptomen börjar komma. Men klart man gärna vill känna att det händer något där inne och veta innan stickan vet :)

    Själv är jag på RD5 och tiden sniglar fram. Jag skulle kunna kopiera biverkningslistan från Lutinus, för jag har typ check på det mesta. Så jag kan inte lita på något jag känner i kroppen, för symptomen fanns där redan innan återföringen. Så jag får bara hålla ut tills jag testar. Men denna väntan är ju OLIDLIG!

    Har du bestämt när du kommer du testa? :)


    Ja precis, det har du rätt i! men allt man vill är att känna något haha!

    Läst om vissa som får symtom utav Ovitrelle-sprutan just för att den innehåller ändå en viss mängd HCG, men jag kände ingenting så hoppas kanske att det är så att jag inte reagerar på små mängder..

    Har funderingar på att testa i morgon RD8 just för att söndag är min BIM och känner att jag vill vara lite inställd på de ena eller de andra för att inte bli allt för chockad OM mensen skulle komma. Vet också att RD8 är tidigt att testa men antar att jag kommer göra det ändå..

    har du några planer på att testa tidigare? :)
  • apan95
    Amelia84 skrev 2021-09-10 08:05:01 följande:

    Ja, men då är det säkert så att din kropp inte är så känslig för HCG. Jag vet, det enda man vill är att känna något. När man har försökt så länge så vill man ju inget hellre än att få känna sig gravid. Det kommer vi ju få ångra bittert när vi ligger där på toalettgolvet :p

    Åh vad spännande att du ska testa imorgon! Även om det är tidigt så plussar ju vissa då, så vi håller tummarna att du är en av dem och att det kommer ett plus på stickan! Så spännande :)

    Jag är väldigt sugen på att testa, men ska försöka hålla mig till nästa vecka nån gång. Har egentligen testdag den 21a men kommer inte kunna hålla mig så länge.


    Haha ja precis! Konstigt att man nästan kan längta efter att må illa. Jag blev spontant gravid för ett år sedan och märkte ingenting förutom molvärk och ont i svanken typ. men slutade tyvärr i missfall, men då förstod man ju att man ändå kan må bra!

    Känns så jobbigt när man har testdag på en vardag tycker jag. lättare att hantera känslorna på helg oavsett positivt eller negativt..

    Min riktiga testdag är om en vecka, alltså fredag 17/9. Hade aldrig kunnat hålla mig..:)
  • apan95
    Inalina skrev 2021-09-10 08:21:13 följande:

    Hej! Åh vad spännande med test imorgon, om du har en blastis är nog RD8 inte så tidigt utan det finns chans att se något då! åh jag håller tummarna för dig imorogn bitti!!

    Själv är jag ju på RD 2 med 2 dagars haha så mitt lilla liv är ju inte ens en blastis ännu men den borde väl fästa sig i helgen tänker jag så jag kan testa till nästa helg! Har läst om folk som fått svagt positivt redan på RD 7 med 2 dagars men det låter väääldigt tidigt så då skulle jag nog inte lita på något resultat ändå eftersom Ovitrelle också kan ligga kvar ett tag.

    Denna gången ska jag försöka ha is i magen.... som du skriver så ger Ovitrelle en del symptom såsom ömma bröst,  däremot hade jag inga ömma bröst eller känningar alls när jag testade positivt med min dotter 2018. symptomen med molvärk kom lite senare. 


    Haha just nu är det verkligen en skräckblandad förtjusning att testa i morgon. Hade ju varit skönt att leva kvar i tänket att så länge motsatsen inte är bevisad är jag gravid. Men samtidigt behöver jag ofta tid för att bearbeta saker så känner jag mig själv rätt är det ändå skönt att få veta lite tidigare!

    Så spännande för dig! Visste inte att det visade olika tidigt med olika utvecklade embryon men det låter ju såklart logiskt! Håller tummarna för dig nästa helg <3
  • apan95

    en liten uppdatering från mig.

    testade i går och fick ett svagt plus med predictor early. dock tycker jag att det var på tok för svagt för ruvardag 8. Men strecket var helt klart där och rosa. ser det även i dag.

    Imorse(rd9) testade jag igen men nu men någon sån där billig sticka bara, som visade såklart ingenting.

    Så jag antar att något kanske försökt fästa men inte lyckats hela vägen.

    Är iallafall inställd på att detta gått åt skogen och vill egentligen bara sluta med lutinus så mensen kan komma. Har BIM idag. Men får stå ut tills på fredag (testdag).

    Blandade känslor här hemma. besvikelse över ett streck som ändå fanns där men hopp över 5 till som finns i frysen..

    Lycka till ni andra <3

  • apan95
    Frida123123 skrev 2021-09-12 10:43:43 följande:

    Testdagen är kommen och JAG ÄR GRAVID 2-3 v. Så, räknar jag rätt då är jag i 5 veckan nu.


    GRATTIS!!! <3
  • apan95
    Amelia84 skrev 2021-09-12 11:21:11 följande:

    Hej fina! Jag tänker att ruvardag 8 fortfarande är tidigt. Och du fick ju ett svagt plus. Jag tycker inte du ska ge upp hoppet än, utan ge det lite tid till! Det kan ju skilja sig från dag till dag <3 Läst om flera med negativa test dag 8 för att sen få ett plus på dag 10-12 med en blastocyst.

    5 till i frysen är ju fantastiskt så det är ju en skön tröst! Men än är det inte kört! Jag håller fortfarande tummarna för ett plus <3 Ta hand om dig nu! Kram!


    Åh, va du är gullig! Tack snälla för peppen!

    Har också läst en del om detta. Läste till och med i går att frysta embryon fäster ofta senare än färska även om det är lika många dagar gamla. Men som sagt jag vet inte. Känslan i kroppen säger att det är kört men ska ju självklart vänta tills fredag!

    Tack, håller tummarna för dig med! Kram <3
  • apan95
    Inalina skrev 2021-09-12 12:56:22 följande:

    Hej vännen!! Ibland behöver man nog ha lite is i magen och olika test visar olika tydligt! HCG ändras varannan dag så testa igen i morgon du är fortfarande hyfsat tidigt i processen och jag tror det är få som får ?starka? test på RD 8.. försiktigt grattis så länge så håller jag tummarna för lite starkare streck imorgon!! Kram!


    Tack va du är gullig! <3 hoppas du har rätt och kanske att HCG:t får sen en rejäl skjuts. Men är ändå inställd på motsatsen.. kram och lycka till <3
  • apan95
    Amelia84 skrev 2021-09-13 10:33:34 följande:

    Hej alla fina!

    Här kommer en liten uppdatering från mig. Idag är jag på RD8 och även min BIM. Så jag kunde inte hålla mig från att ta ett test. Jag fick för första gången i mitt liv två rosa streck! Teststrecket är svagt, men det är definitivt där! Blev typ chockad, då jag imorse hade en stark magkänsla av att det inte gått vägen denna gång. Men det kom ett streck! Jag är fortfarande försiktigt positiv, då strecket är väldigt svagt och jag har ju en vecka kvar till officiell testdag. Jag ska ta ett nytt test på onsdag för att se om det blir starkare. Men just nu, oavsett vad som händer, är jag så jäkla glad att jag för första gången någonsin fått se ett två streck!


    Åååh wow! Va roligt att höra. Vad glad jag blir för din skull! Hoppas verkligen det ökar fint! <3
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021