• Steeph

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Här är test från i lördags när stegringen började

  • Steeph
    Always choklad skrev 2021-12-01 20:48:39 följande:

    Hej för mig har det varit glad gubbe, sen 6 dar senare FET varje gång. Beror väl på hur många dar den odlats. Men har du fått glad gubbe så ska det bara vara all clear antar jag.


    Tack! Ja det är en 5 dagars så det blir samma för mig med insättning 6 dagar efter första glada gubben för mig.
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-01 20:50:24 följande:

    Åh, då var det äntligen dags för dig med då! Kul. Gällande det andra med stegringen så behöver du inte oroa dig, lita på den glada gubben :).


    Ja, det tog sin tid men nu så. Jag tror jag vågar lita på att jag hade ägglossning någon i måndags/tisdags. Tack för stöd
  • Steeph

    Ni som har använt Lutinus efter en fet, hade ni molvärk efter återföringen?

    Är 200% på att jag inte är gravid, men har haft ganska mycket molvärk sedan ruvardag 2. Är på ruvardag 4 idag. Blir galen av att det spänner och molar hela tiden och så vet jag att det kommer bli minus.

  • Steeph

    Jag plussade igår? trodde jag aldrig. Herregud. Jag hade ett totalt breakdown i onsdags kväll och hjärtat var helt itu.

    Tog ett testa tidigt igår som blev positivt direkt, och idag står det gravid 1-2 på cb digital och så här på vanlig sticka (ej testa tidigt). Är så chockad, livrädd och lycklig. Jag kommer att försöka njuta av att jag just nu är gravid, oavsett hur det går.

  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-10 17:41:03 följande:

    Grattis Steeph :). Vilka goda nyheter. Så du firar in helgen som gravid alltså :). Har du ringt kliniken och meddelat de fantastiska nyheterna? Vi är med i lika olika trådar så jag svarar endast här haha. Grattis igen!


    Hej! Tusen tusen tack. Ja, jag gör ju det. Trodde aldrig med den känslan jag hade i kroppen att det var implantation, utan biverkningar från Lutinus. Är galet tacksam.

    Hur går det för dig? <3
  • Steeph
    AndraSladdis skrev 2021-12-10 20:51:14 följande:

    Grattis!! Var det testdagen i går eller ska du ta ett nytt senare? Oavsett ser bra ut


    Tack snälla!

    Jag är på ruvardag 6 idag och har testdag på tisdag den 14e (ruvardag 10). Så ett par dagar kvar
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-10 21:28:58 följande:

    Jag har haft samma stickningar när jag blev gravid. Trodde med första gången att det var kört. Kommer ihåg att vi var på ett hotell, jag ruvade och under middagen fick jag värsta menssmärtan och trodde helt säkert att det var kört. Jag tror att det jag kände då var kanske implantationen.

    Men nu då, ja du, är inne på ruvardag 12 idag och har min officiella testdag imorgon. Så om några timmar vet jag. Killen ville vänta och inte testa ikväll så man får väl hålla sig några timmar till. Hoppas hoppas på att det visar något positivt!


    Ja, alltså det var galen molvärk till och från. Hade nog fått svagt svagt plus på tidigt test redan ruvardag 4.

    Åh gud vad spännande, jag håller alla mina tummar och tår för dig/er. Nu är det vår tur att lyckas efter 2 ma.

    Skickar en stor kram och önskar all lycka till!
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-11 20:53:05 följande:

    Nu är jag inte en ruvare längre för imorse plussade jag!! Jag är GRAVID :).


    Heja heja dig!!

    Vad glad jag blir för din/er skull <3

    Vilken ruvardag var du på idag?

    Jag har testdag 11 dagar efter insättning, så alltså den 15e december.
  • Steeph
    AndraSladdis skrev 2021-12-11 15:08:12 följande:

    Det är ju starkt för RD 6 så jag har mycket hopp för din graviditet!


    Ja, det är ännu starkare idag så jag hoppas så <3 har dock inga ömma bröst så känner mig ganska ogravid, men testen visar annat. Tusen tack fina!
  • Steeph
    Inalina skrev 2021-12-11 13:55:53 följande:

    heeej vännen, och ett jättestort grattis till dig!  du gör helt rätt i att njuta av att vara gravid, det är otroligt underbart när man får se det där första plusset! kram!


    Tack snälla <3

    Det är inte mitt första plus, har 2 ma i bagaget men första plusset med ivf och jag hoppas så att det ska gå vägen, men tar en dag i taget. Stor kram till dig också! Blev galet glad när jag såg att du också plussat för ett par veckor sedan
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-15 11:00:28 följande:

    Försöker jobba men jag har svårt med att att fokusera.

    Jag borde vara jätteglad, jag är ju gravid. Men pga två tidigare missfall efter varandra som upptäcktes på vul känner jag mig just nu bara deppig. Tycker inte jag är pessimistisk utan realistisk. Visst, det kan gå bra, men annars, ska jag gå 3,5 vecka och tro att jag är gravid om jag inte är det. Jag vill också se tickande hjärta ????, mest av allt,såklart.


    Känner EXAKT som dig. Borde vara glad, men är livrädd. Har inte ringt kliniken än fast det är officiell testdag idag (ruvardag 11). Jag önskar så för dig och mig (och alla andra) att vi får se ett tickande hjärtat. Efter 2 ma så måste det ju vara vår tur kram på dig!
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-15 12:28:33 följande:

    Tack Steeph, det är tröstande att veta att du känner likadant. Är med livrädd, har gått igenom olika scenarion inför vul och inget landar bra. Är rädd att få ett mindre/större utbrott av förtvivlan. Allt blir så definitivt när man är där, antingen gravid och lycklig eller ogravid och förtvivlad. Den bergochdalbana vill jag inte åka med igen. Eller uppenbarligen ja, för här är jag igen :). Man är så utsatt/utlämnad, att ligga i en gyn-stol, naken, med benen i luften och få ett sådant besked. Men du måste ringa NU :). Så glad för din skull med! När du ringer får du datumet för vul, misstänker att du vill ha det så snart som möjligt :). Jag kan ju få göra mitt redan nästa vecka, är då i vecka 6+0-4, men vågar inte. Blev så rädd när hon sa att det kan hända att de inte ser något, men att det ändå senare kan visa sig vara positivt. Nä, det pallar jag inte. Jag kommer vara i V8+4 på inbokat vul. Då får jag ett absolut säkert resultat iaf. Ring nu, de kommer bli glada för din skull, kanske vad du behöver just nu. Stor kram


    Nej jag förstår dig. Ja, man fortsätter ju kämpa för att man så gärna vill ha sitt barn <3

    Jag meddelade dom igår, ruvardag 12. De ska höra av sig antingen idag eller början på nästa vecka. Jag kommer också vilja ha VUL vid vecka 8+ , så då kommer jag nog också få ett säkert resultat.

    Gällande symtom så har jag pyttelite öm i brösten, lite molvärk men ingenting annat. Men testen är starka så får gå på det

    Ska också ta ett cb digital om några dagar och hoppas det ska visa +3 då.
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-17 06:29:35 följande:

    Ni som fått pluss, dvs gravida :). Känner ni av några symptom, och i så fall vilka? Har ni kräkts ex? Man blir ju lite galen då det är svårt att veta vad som beror på graviditet, progesteronet eller annat. Jag har spända bröst, trötthet, och illamående. Ja men förresten förstoppad också, jippi, men det är progesteronets fel. Lite som förra gången. Imorgon ska jag ta nytt digitalt test. Behöver se att det fortfarande visar gravid och förhoppningsvis 3+ veckor.


    Jag tog ett nu på morgonen faktiskt. Visade +3 idag på ruvardag 13 så så glad! Jag som brukar ha långsamt stigande hcg.
  • Steeph
    AndraSladdis skrev 2021-12-17 10:04:42 följande:

    Grattis! Ruvardag 13 är väl inte ens vecka 3+? Det är ju typ 18 dagar efter befruktningen så fortfarande vecka 2-3.


    Nä precis, det är 18 dagar efter befruktning aldrig hänt innan att det slår om så tidigt. Är försiktigt optimistisk.
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-18 08:33:27 följande:

    Fortfarande gravid :)

    //


    Åh vad härligt att det har slagit om för dig också

    Jag ska på VUL i vecka 8+0 blev det bestämt. Såå läskigt, men tar dag för dag.

    Hur mår du annars?<3
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-18 10:42:54 följande:

    Ok, kul. Vilket datum blir det för dig? Jag har den 7/1, mindre än 3 veckor men känns mer som 3 år :). Såg att det slagit om för dig med, härligt. Ja, just nu mår jag hyfsat ok. Är trött, lite kvalmig, förstoppad, spända bröst. Dagarna ser så olika ut, ja du vet, humöret, ibland negativa tankar och ibland neutralt positiva tankar. Hur mår du?


    Det blir den 10/1. Håller med att det känns som år snarare än veckor.

    Åh, då känner vi ganska lika. Mina bröst är inte så spända eller ömma men har lite molvärk, mer hungrig och trött. Ja tankarna går verkligen upp och ned hela tiden. Jag försöker verkligen hålla mig så lugn jag kan, men det är svårt. Hur var det nu, tar du progesteron? Jag tar Utrogestan så jag har börjat bli ganska svullen och spänd om magen, allra helst kvällstid.
  • Steeph
    Frida123123 skrev 2021-12-18 11:57:08 följande:

    Jamen du, då säger vi två fortsatta graviditeter efter den 10:e eller hur! Jag tar cyklogest 3 ggr om dagen, Fragmin injektion på kvällen och Trombyl på morgonen och sedan typ 100 vitaminer. Har aldrig hört talas om Utrogestan men det finns ju lite olika progesteron preparat. Förut har jag tagit Lutinus, fy. Och Fragmin sprutorna, inte kul, hat ett blå märke lika stort som en halv handflata på magen. Ja stackars mage, min är med svullen. Tänk vad vi får kämpa, på alla möjliga vis.


    Jaaa det tycker jag verkligen.

    Aha okej, ja Cyklogest har jag hört talas om. Utrogestan tar jag också 3 gånger per dag. Det är en liten tablett man för upp, och de kladdar nästan ingenting, det är riktigt skönt. Trombyl tar jag också varje morgon. Nej men fy håller tummarna för dig och mig <3
Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021