• Kronärtskocka

    Vi som startar ivf behandling 2021

    Always choklad skrev 2022-08-01 22:51:12 följande:

    Ja det är ett gott tecken. Själv är man kvar. Började väl på nån tråd redan 2020 men ibland går det troll i trådarna. Lätt att alla försvinner då. Jag har anmält och lyckats få bort en del användare och inlägg. Håller på för fullt med femanest nu för att bygga upp hinna. Får se på fre när jag anses ok för en FET. 


    Min första IVF 2020 känns långt borta nu. Hade gärna varit någon som plussat och lyckats långt tidigare. Men fint att vi är fler som kämpar på med detta elände. 


    Gott att vara i försökandet. Hoppas det ser bra ut på fredag! 

  • Kronärtskocka
    Always choklad skrev 2022-08-02 14:55:13 följande:
    Hej ja samma här. Tackar,  ja håll tummarma stenhårt. 
    Håller tummarna hårt!

    Här känner jag mig ödmjuk inför min kropp. Den kämpar på trots motgångarna, all medicinering och den kemiska graviditeten är nu ägglossningen som vanligt. Synd jag varken har spermier eller något i frysen för att nyttja den. Men gott ändå att menscykeln rullar på som den ska. Det känns ändå hälsosamt och normalt. 
  • Kronärtskocka
    Always choklad skrev 2022-08-03 09:24:09 följande:
    Hej, håller helt med det är ett friskhetstecken att kroppen tickar på som den ska. Själv har jag trötthetsyndrom typ av G
    Femaesten, vill bara rulla ihop mig till en liten boll likt en katt och sova sova..zzzz 
    Tur du vet att det nog beror på hormonerna. Men segt ändå.
  • Kronärtskocka

    Always choklad: Tänker på dig idag och hoppas du får tid för FET!


    AndraSladdis skrev 2022-08-05 09:02:53 följande:
    Jag tar också Klexane. Den kan svida lite, men man vänjer sig. Brukar trycka ibland med nålen på huden försr så man inte träffar en blodåder. Ja, Lutinus är värsta kladdet. Ska själv börja med Crinone i kväll, det är nästan lika kladdigt som Lutinus och kommer ut i olika färger, haha. Hoppas Cyclogest är trevligare.

    Jag hoppas allt ser bra ut för dig i dag!

    Hade cyclogest sist, den tyckte jag inte alls var särskilt kladdig i jmf med lutinus.

    Hoppas det funkar trots adenomyos, förstår att månader av nedreglering inte lockar!


     

  • Kronärtskocka

    Always choklad och Andra Sladdis: Vilken spännande vecka ni har framför er! Håller tummar och tår, nu kan ni väl få lyckas och ge hopps till oss andra om att det en dag kan bli ett barn trots allt! 

  • Kronärtskocka

    Dibella: Kul att höra av dig, även om en önskar att ingen av oss behövde hänga här. Härligt att vara i görandet. Har de förändrat något inför försök nr 4? Hoppas folliklarna växer på ordentlig!

  • Kronärtskocka
    Dibella skrev 2022-08-09 20:59:20 följande:

    Ja, lite vemod att var i detta igen efter att ha tagit paus sen sista FET som misslyckades i januari. Men första VUL inbokat på måndag! Får vi hoppas på några rackare som växer på. Mina vanor under pausen har inte vart de bästa, alkohol och snus, inga vitaminer eller kosttillskott! Levt rövare som aldrig förr, så är lite nervös över att äggen kanske inte är lika pepp som innan!  // Drömmer


    Såg att du står på väntelista nu, hur lång tid kan det ta för en sådan väntan? Hoppas inte allt för länge! 


    Tycker det låter skönt samtidigt, att du kunnat vara i annat under denna tid. Tänk ändå hur många som blir gravida vid helt vanligt leverne?och för oss som kämpar länge, skulle det innebära flera år av att alltid tänka på allt? Det låter slitigt. Vi hoppas på bra ägg!

    Vet inte hur lång väntan blir tyvärr. I våras missade jag ett samtal från kliniken, då gick den donatorn vidare till en annan mottagare. Men efter en månad fanns en ny donator till mig. Samtidigt är det svårt att beräkna. Beror ju på hur de donatorer som vill donera just nu ser ut. Matchar de inte mig kommer de ju gå till andra mottagare, så det är bara att vänta och hoppas.

    Tänker på er som ska iväg på insättning idag!
  • Kronärtskocka
    Dibella skrev 2022-08-10 12:53:51 följande:

    Sant, tror många gånger att alla de där begränsningarna man gör är del i (iallafall för mig) att man mår mer dåligt mentalt, mått så oerhört bra bara av vetskapen att jag kunde snusa, knäppt egentligen Drömmer


    Tråkigt att du missade samtalet i våras, men låter som att det där samtalet kan komma när som egentligen! Hoppas att många sätter igång nu efter sommmaren och att den perfekta matchen kommer snart {#emotions_dlg.flower} 


    Det gjorde inget då, ruvade på sista egna embryot just då, så var ändå inte läge att ta nästa steg. Hoppas också sommarens slut och vardagens intåg får donatorerna att strömma till!
  • Kronärtskocka

    Dibella: Hoppas de växer på och att ni får ut några riktigt fina som sedan blir befruktade och två tillbaka. Nervöst.

    Andra sladdis: Fint att höra av dig. Finns inget jag tolkat som olämpligt. Trist när FL inte funkar. Nu rullar dagarna på för dig och Always choklad. Så sega de är när en ruvar. Tänker som Clemmentins skrev, att en inte behöver ha symptom så tidigt. Tänk så mycket jag känt alla gånger jag inte varit gravid. Kroppen luras? Hoppas det går vägen för er!

    Grattis Frida123123 och Inalina. Så mysigt att äntligen vara i mål och få vända blad. Att kampen kan lyckad ger hopp.  ( Inalina: Hade de pool på sjukhuset? ) Vi hoppas vi andra sitter där med våra små nästa år! 

Svar på tråden Vi som startar ivf behandling 2021