Inlägg från: Anonym (Thomas) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Thomas)

    Ska jag bara acceptera

    Ts, så nu har du skrivit av dig. Men du vet ju redan egentligen, eller hur? Det där med att äta kakan och vilja ha den kvar.
    Ni verkar ju på något sett ha kommit till vägs ände med sex-diskussionen, du skriver att ni pratat om det och prövat olika saker, men ändå kan inte ert olika sexbehov mötas.
    Då finns det egentligen bara två alternativ som personen ovan påpekade, antingen acceptera eller lämna.

    Att hitta en sexkontakt vid "sidan om" är inte lätt av olika anledningar, dels så vill de allra flesta kvinnor ha mer än sex, dels de kvinnor som bara vill ha sex föredrar att ha en kk som är singel eller i ett öppet förhållande för att slippa allt krångel, allt smusslande, lögner, och bedragna sårade fruar. (Räcker bara att browsa lite här inne på familjeliv så hittar man tråd efter tråd med bedragna sårade fruar och missnöjda och krävande älskarinnor).

    Ärligt talat förstår jag inte varför ni inte redan skiljt er, ni har ju inte ens barn som komplicerar och försvårar saken. Du är missnöjd och jag är beredd att sätta en slant på att din fru inte heller är nöjd i situationen eftersom hon säkert känner outtalade krav och press från dig även om hon inte låtsas om det.

Svar på tråden Ska jag bara acceptera