Inlägg från: lairam |Visa alla inlägg
  • lairam

    BF September 2021

    Hej! Jag plussade på bim-3 den 30/12 och enligt min ägglossning har jag bf 11/9. Tredje barnet, två döttrar födda 16 och 18, så de är 2 och 4,5! Är gärna med på facebook så jag skickar ett meddelande!

  • lairam
    Hwden skrev 2021-01-02 19:08:09 följande:

    En annan rolig sak; använder ni några gravid-appar?

    Jag har precis tvingat min sambo att också ansluta till tre olika, haha han är bra snäll <3

    Vi testar Preglife, Preggers & Libero men den sista är väldigt långsam.

    Preglife är informativ & så men Preggers är lite mysig med att illustrera storleken och extragrejer som ingår, hade inte tänkt köra flera genom hela graviditeten men kul att testa vilken man gillar ^^


    Jag har laddar ner Belly denna gången, har inte provat den innan men fick höra att det är en av väldigt få gravid-appar som är framtagen av en kvinna (vet inte riktigt var jag hörde det, eller om det är sant, Haha) men det tyckte jag kändes bra iaf då de flest andra tydligen skapats av män!
  • lairam
    Juney skrev 2021-01-06 09:31:58 följande:

    Någon annan som börjat plågas av illamående? Kom som ett brev på posten när jag gick in i v. 6. Än så länge är det överkomligt, så hoppas det inte blir så mycket värre xP

    Fick ordentligt ont i magen igår kväll, med stickande känsla i vänster sida. Så är så orolig för att jag ska få ett nytt MF... Hoppas jag bara nojjar :-I

    Vad har ni andra för symptom hittills? :)

    Någon annan som har BF 7/9 som jag? :)


    Jag har kräkts mycket med båda barnen fram till vecka 20 ungefär med båda barnen, förväntar mig att det blir samma nu, men än så länge mår jag bara illa när jag borstar tänderna eller är hungrig.

    Utöver det fryser jag mycket och konstant!

    Jag hade också ont i sidan igår, man blir ju nojig såklart!
  • lairam
    Juney skrev 2021-01-06 19:30:31 följande:

    Jag har haft problem med illamående typ halva livet så jag hoppas det inte blir värre xP Jag mår inte heller direkt illa på morgonen, utan det kommer och går. Blir bättre efter jag ätit. Jag är mer törstig än hungrig :PFörskollärare :PStackare!! Har du mått illa "från start" då ända till v. 20? Vilken vecka är du i nu? :)


    Jag är bara i vecka 5 än så länge. Har kräkts från vecka 6-7 och fram till 20. Efter vecka 20 mådde jag jättebra med första barnet. Med andra mådde jag fortfarande illa en hel del hela vägen men det var skönt att iaf sluta kräkas så ofta!
  • lairam
    Juney skrev 2021-01-08 08:54:35 följande:

    Det är typ min mardröm.. Har senaste 2 dagarna nu mått hemskt illa, inte kräkts än men det kommer jag göra... Har riktigt hemsk inbiten fobi för att kräkas så det kommer bli jobbiga veckor detta :I Så nervös att jag inte ska klara min praktik (som såklart ligger mellan graviditetsvecka 8-12) och då inte få min examen.. :I


    Ja usch, det är inte roligt! Har varit tvungen att berätta om mina graviditeter tidigt på jobbet för det har inte gått att dölja.

    Var också väldigt rädd för att kräkas innan, men man blir lite härdad efter ett tag!
  • lairam
    Juney skrev 2021-01-08 09:48:51 följande:

    Kanske blir nu jag kommer över min fobi då xD Jag har redan planerat att berätta för dom på min praktik iaf, känns inte som jag har så mycket val.. Bättre att dom vet varför jag mår skit, speciellt nu i covid-tider när alla är lite på sin vakt redan.

    Än så länge blir det bättre när jag äter, men det tar mig typ två timmar att få ner en skål fil.. o.O


    Haha! Känner igen det. Snacksade mig igenom min graviditet. Hade tusen olika kex, nötter, russin, fruktklämmisar och annat med mig i olika burkar i väskan hela tiden!
  • lairam
    Anonym3323 skrev 2021-01-08 15:24:58 följande:

    Haha känner igen det med första! I skrivbordslådan på jobbet hade jag ett litet skafferi med olika kex, nötter osv :P


    Jag och en kollega var gravida samtidigt med 2 månader mellan. Och vi delade kontor. Vi hade kunnat öppna affär där inne! Haha! Fanns ett stort lager med allt möjligt i våra fönster!
  • lairam
    AloeVvera skrev 2021-01-11 17:05:28 följande:

    Hejsan!

    Plussade idag på bim +2, är supernervös då detta är min första graviditet. Bf preliminärt runt 20/9 då. Hur tänker ni andra som kanske har lite mer koll, ska man försöka skriva in sig direkt (kanske lite tidigt?) eller vänta en vecka eller två?


    Jag gick precis in i vecka 6 och hade mitt inskrivningssamtal över telefon idag:) (lite förkyld så kunde inte komma dit)
  • lairam
    fluffan84 skrev 2021-01-12 06:18:47 följande:

    Jaha vad bra att man kan ha det via telefon också! Visste inte att man kunde det


    Haha, inte jag heller! Ringde och avbokade eftersom jag blivit förkyld, då ringde hon upp istället:) vet inte om det är vanligt eller inte, men sjukt smidigt!
  • lairam
    socute skrev 2021-02-13 10:46:33 följande:

    Någon fler än jag som dragits med urinvägsinfektioner? Blev gravid I december och har haft 5 stycken uvi sedan dess. Har alltså ätit antibiotikakur efter antibiotikakur... Nu äter jag 1 tablett/kväll innan sänggående i 2 månader.. hoppas det ger sig. Någon som varit med om liknande? Blir lite orolig att liten ska klara allt. Kub test den 26e!


    Jag behandlas för uvi nu. Har inga symptom men min odling visade på bakterier. Hoppas det ger sig!
Svar på tråden BF September 2021