Inlägg från: lovalivet |Visa alla inlägg
  • lovalivet

    BF September 2021

    Hade BIM på nyårsafton, men testade negativt . Jätte besviken såklart. Dukade upp med vin till maten men drack inget för jag var inte sugen. Inte likt mig. Drack dock ett glas skumpa vid tolvslaget. 2 januari hade mensen ännu inte dykt upp så jag gjorde ett test igen. Svagt positivt! Räknade kallt med att ett missfall var på bäg eftersom det vsr så många dagar efter ägglossning och det borde vara starkare. Jag har ju sedan dess gjort fler test :) och de blir bara blåare och blåare!

    Jag har flera missfall i bagaget. Jag är 37 och har en dotter som är 13 så man har ju hunnit med både en abort och dessvärre flera tidiga missfall de senaste åren.

    Jag mår bra än så länge. Med dottern blev jag extremt illamående och vägde 10 kg mindre efter förlissningen än vad jag gjorde innan jag blev gravid. Så jag gruvar mig lite inför det. Annars har jag växtvärk och ilningar i livmodern.

    Jag vill gärna vara med i en Facebookgrupp :)

  • lovalivet
    123so skrev 2021-01-09 18:15:44 följande:

    Jag mår också hemskt illa.. Hade extrem hyperemisis med min första och verkar som att det kan vara på g denna gång med.. Har redan fått mediciner utskrivna och ska träffa BM på måndag. 


    Fy så hemskt. Vad är det för medicin?
Svar på tråden BF September 2021