Inlägg från: Anonym (Tiden) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tiden)

    Ska ni vaccinera er mot corona?

    Nej, vågar inte. Möjligen när man ser vilka biverkningar eller tom långvariga men det ger och vem som drabbas om det finns nån logik. 

  • Anonym (Tiden)
    Anonym (Tiden får utvisa) skrev 2021-01-01 17:23:40 följande:
    Ett så pass nytt vaccin eller medicin måste ju utvärderas över tid. Ingen vet vilka biverkningar som kan komma och hur olika kroppar kommer att hantera det.
    Förstår verkligen folks oro och känner så själv. Vill  följa rapporteringen nu från alla i världen som fått de första doserna. Ska bli intressant.

    Jag blir trött på människor som inte kan förstå andras rädslor, vilka jag anser vara väl befogade i ett så pass tidigt skede.
    Kunde inte sagt det bättre själv. Precis så känner jag. Jag är ingalunda mot vaccin, men minns ju hur det gick sist med svininfluensan. Om ett år vet vi ungefär hur det kommer se ut. Och då kan det hända att jag tar vaccinet. Jag kommer vare sig uppmana eller inte uppmana folk att ta vaccinet. Det är helt upp till var och en.
  • Anonym (Tiden)
    Anonym (H) skrev 2021-01-01 18:28:42 följande:
    Blir så trött på alla nej sägare - jag, jag jag vågar inte/tänker inte/tror inte osv.... Vadå jag? Det handlar inte om dig, det handlar om oss. Det pågår en pandemi som berör oss alla, ur alla aspekter. Hur kan någon låta andra ta ansvar för att detta ska få ett slut - utan att inte göra något själv? Sitta och se på om ifall alla andra ev blir drabbade av vaccinet..... Att själv vara en del av denna smittspridning? Ni är egoistiska och ingenting annat. Är vi inte alla trötta på denna skit nu? Och sedan hoppas jag så otroligt mkt på att vaccinationsintyg krävs för bla resor utomlands. Jag har en känsla av att många som skiter i restriktioner, är också dom som väljer bort vaccin - "jag gör som jag vill och restriktioner och rekommendationer innefattar alla utom mig".
    Så bara för att man inte vågar ta vaccinet så fort det går är man oansvarig? Jag träffar lika lite folk nu som före pandemin. 3 ggr totalt förra året. Personer som i sin tur extremt sällan träffar folk. Går ytterst sällan i affärer och då bara i såna där det är mycket lätt att hålla avstånd. Träffar inte längre svärmor som är 92 öht. Våra barn träffar ingen heller för de går inte på dagis och barngrupperna är stängda. Vi reste inte före pandemin och har inga tankar på det nu heller. Hur bidrar vi till smittspridningen menar du? När makens bror hade förkylningssymptom träffade inte maken honom alls. Han testade sig och det var inte corona. När vår äldsta var förkyld fick han inte träffa nån heller och inte följa med på affären. Och det var en vanlig förkylning och inte corona det heller.

    Ansvarslösa och egotrippade kan du kalla vår statsminister som går och handlar i julstressen, de som åker tunnelbana hoptryckta med hundratals andra, de där som hade fest i S-tälje med 250 personer, de som åkte till Sälen över jul och en hel massa andra. Men kom baske mig inte och kalla mig oansvarig! Jag kommer leva likadant det här året som de 3 senaste åren, dvs träffa folk ytterst sällan, gå i affärer ytterst sällan, inte resa.
Svar på tråden Ska ni vaccinera er mot corona?