• AndraSladdis

    Äggdonation 2021

    Eva7272 skrev 2021-01-09 22:34:06 följande:

    Hej,

    Jag skrev i 2020 tråden och frågade om erfarenheter av AVA Riga och Olga och fick en del bra svar. Jag tycker dock fortfarande det är svårt att välja. Vi har just nu kontakt med båda klinikerna. Det känns som Olga har bättre resultat (fler lyckade försök) men är också dyrare. En annan aspekt är även att på Olga blir man tvungen att stanna en vecka. Är det någon som vet varför. På AVA stannar man 2 dagar för själva insättningen. Innan Covid gick det på en dag. På AVA har det redan hittat en donator

    till oss men efter ha följt trådar här och läst på lite mer är jag inte helt säker på AVA längre. Vi har inte skrivit på något avtal än. Hur långt in i processen kan man ångra sig egentligen?


    Ursäkta mig om det är konstigt att jag svarar, gör inte ÄD (än) men går hos Olga. Jag uppfattar att det har mycket med visumet att göra (inget EU-land, inte lika lätt att spontanåka, man behöver en inbjudan från kliniken). Däremot åker många tillbaka nån dag tidigare sen när allt är färdigt. Ska tillägga att jag är nöjd och tror Olga har bättre garantier för ÄD (2 bra blastocyster) än Ava (som inte ens har blastocystodling som standard). Lycka till!
  • AndraSladdis
    pixie78 skrev 2021-01-25 09:36:34 följande:

    Tjuvtest - vilken ruvardag?

    Blir så sugen på att testa nu när jag ser positiva stickor i flödet! Grattis Sussna85! 

    Satte in femdagars i måndags (18 jan), så sjunde ruvardagen idag då. Om man inte räknar med insättningsdagen. Testdag 1 feb. 

    Vilken ruvardag har ni testat och vad var resultatet? Funderar på ett Testa tidigt-test på onsdag, ruvardag 9. 


    Öö...Jag tjuvtestade sist med testa-tidigt på ruvardag 7, av två dagars embryo, haha! Det var ett svagt men väldigt tydligt plus. (Graviditeten avbröts ju senare som du vet.)
  • AndraSladdis
    Sussna85 skrev 2021-02-09 16:53:39 följande:

    Jag blir så trött, jag blöder och det gör ont i magen...for i panik till gyn som var så snälla och tog in mig,och jag fick se ett litet hjärta slå för tillfället, men för hur länge? Detta kan inte sluta bra,tror att det bara är att vänta på att den lilla väljer att lämna detta liv,det molar och blöder alltför mycket för en solskenshistoria.

    Usch...jag vill inte börja om


    Nu bör jag inte skriva här egentligen för jag gör inte ÄD än, men om jag vore dig skulle jag ta blixtsnabbt extra progesteron och östrogen. Även om det kan vara för sent nu om du blöder rikligt :(.

    Som jag har förstått så när man gör i stimulerad cykel har en blödning inte så mycket med fostret att göra utan att de hormoner man tillsätter inte räcker till. (Dvs behöver inte vara fel på fostret för att hormonnivån gå ner...)
Svar på tråden Äggdonation 2021