• Mami1230

    Äggdonation 2021

    Hej på er,

    Jag och min man har precis påbörjat processen för äggdonation utomlands (Spanien) Är super nöjd med kliniken och bemötande. Jag har precis börjat med mediciner och allt känns så overkligt! Följer gärna fler här!

  • Mami1230

    Nu är vi i Spanien för vår första insättning.

    Donatorn fick ut 12 ägg varav 10 var mogna och 9 blev befraktade under dag 1. Jag antar att detta är bra?

    En fråga till er, hur mycket östrogen och progesteron åt ni innan insättning? Jag äter 8mg femanest och har börjat nu med 800 mg progesteron ( 400 mg morgon och kväll) Har ni på något man kan göra för att öka chansen till att det fäster bättre? Kommer att börja med kortison 2 dagar innan insättning.

  • Mami1230

    Hej,

    Vi fick fyra embryos med mycket god kvalitet på dag 5, en till mig och tre till frysen. Insättningen var igår????

    Allt känns super, nästa torsdag ska jag ett blodprov och kolla HCG. Allt känns så overkligt. Håller tummarna! När ska du börja @kronärtskocka ?

  • Mami1230

    Hej,

    Ja, precis vi betalar sen per insättning skulle jag tro.

    Ruvdag 8 idag och har fått plus! Testade väldigt väldigt svagt på dag 6. Det känns helt otroligt, hoppas att hen vill stanna där inne. Är överlycklig just nu men är samtidigt livrädd!

    Ja, nästa år är snart! Ok, du kan välja en donator alltså? Det är ju bra, i Spanien väljer kliniken åt en och man får veta väldigt lite om donatorn.

    Håller tummarna för dig nu. Har du många ägg men att de inte blir befruktade? Eller blir de befruktade men inte utvecklas som de ska? All peppkramar till dig Kronärtskocka

  • Mami1230

    Fick tillbaka mitt blodprov idag och det var neg.. det visade en 4! Fattar noll men mina clear blue visar plus så det är oklart! Förstår inte hur testerna visar positivt men blodprovet visar neg.. tog nytt idag och nu väntar jag på nytt resultat..så tråkigt!

  • Mami1230

    Jag hoppas att det är så. Inväntar mitt blodprov. Jag tog ett test i går kväll och det var plus. Beställt hem tester idag, om det är plus fortsätter jag med medicinering tills mitt blodprov kommer. Så jobbigt att inte veta!

  • Mami1230

    Hej,

    Jag ska göra en ny insättning nu på torsdag med FET. Håller tummarna.

    En fråga, hur mycket Lutinus tar ni och hur ofta? Jag tycker att jag läser överallt att alla tar ca 600 mg per dag/ tre gånger/dag. Jag har 800mg/två gånger/dag. 400 mg på morgonen och 400mg på kvällen. Toppen om någon av er vill dela med sig.

  • Mami1230

    Tack alla och tack för svaren! Skönt att höra att det inte är bara jag som fått så många Lutinus! Grattis till bebisen @sussna85!

    Ruvar nu för fullt och håller tummarna!

  • Mami1230

    Hej,

    Vill uppdatera även här, jag plussade idag! Känns helt overkligt. Hade sovit dåligt, vaknade ledsen för att jag hade inga symptomen.

    Tog två tester, ett digitalt och ett vanligt som visade positivt. Satte in en Blastocyt i torsdag. Jag vågar dock inte jubla än, det började exakt så här förra månad men det slutade med ett minus. Hoppas nu att den vill hålla sig kvar där inne!

  • Mami1230
    Sussna85 skrev 2021-12-02 21:26:10 följande:

    Förstår det så väl <3 Men behöver inte ha någe symptom för att det ska gå vägen,jag har inte känt mycket i början. En konstig mensvärk hade jag nu när jag plussa senast bara,det är sen mot vecka 6-7 som t.ex illamående har kommit.


    Tack snälla för hopp. Har testat idag och testet är starkare så jag hoppas på det bästa. Blodprov imorgon!
  • Mami1230

    Hej,

    Har testat och det visade 59. Jag vet inte om det är bra eller dåligt men det är bekräftat att jag är gravid. Detta är 8 dagar efter insättningen med en blasto. Hoppas att den vill vara kvar där?

  • Mami1230
    Sussna85 skrev 2021-12-04 10:34:38 följande:

    Låter nog helt normalt rir jag för att vara så tidigt i graviditeten :D Håller tummarna att den lilla har borrat in sig ordentligt.

    17 dagar efter ET för mig hade jag 2349mIU/ml i hcg,och det stiger ju ganska snabbt här i början.


    Tack för svaret! Ja jag hoppas att det är så som du skriver. Jag testar trots allt väldigt tidigt. Det viktigaste nu är att HCG utvecklas och stiger.

    Du har definitivt en stabil HCG utveckling! Wow över 2000! Har du haft starka symptom? Jag känner inte så mycket ännu vilket gör att jag tvivlar ibland..
  • Mami1230

    En update här: Tog nytt blodprov idag som visade 353! Det har alltså gått från 59 i fredags till detta. Idag är det 11 dagar efter insättningen. Känns lite skönt just nu!

  • Mami1230

    Gjorde mitt första ultraljud förra v, allt såg bra ut men läkaren kunde inte bekräfta hjärtaktivitet. Idag gjorde vi om och vi kunde se ett litet hjärta som pumpade så fint! Känns helt overkligt. Är i v 6+1 enligt dagens undersökning. En dag i taget! Skickar pepp till alla som kämpar här inne! Och ni som har plussat, stort grattis!

  • Mami1230

    Håller tummarna för dig Jiana! 3 i frysen är absolut bra. Vi hade tre i frysen, den första klarade inte upptiningen, den andra ligger nu i min mage och går in i v 9 snart. Förstår att det är tufft när man har laddat. Peppkramar till dig!

Svar på tråden Äggdonation 2021