Inlägg från: Carolaline |Visa alla inlägg
  • Carolaline

    Vi som längtar efter liten

    Hej! Vad mysigt med en till tråd! De behöver förnyas lite! Jag har också lusläst varenda tråd sen 2006 haha! Nu blir detta sjätte ägglossningen för att få ett syskon till vår lilla grabb. Det går uppenbarligen inte så bra haha. ÄL nästa fredag så det är bara att köra på.. igen. Lycka till!

  • Carolaline
    tessispuff skrev 2021-01-07 16:23:15 följande:

    Åh stort lycka till! Hur gammal är sonen? ????

    Har längtat efter barn sen jag var liten. Man tänker att dessa dagar till bim då ska gå fort.... Men nej. Sen är man ju så rädd för att bli besviken.


    Tack snälla och detsamma!! Sonen är 1,5 år och börjar förskolan nästa vecka! Förhoppningen hade varit att vara gravid lagom till det, men det har inte tagit sig så försöken fortsätter.

    Så roligt att ni är igång med att försöka och jaga barndomsdrömmen! All lycka till verkligen!! De dagarna går sååååååååå långsamt och man får verkligen behärska sig för att inte testa fyra gånger per dag haha. Man blir ju lite psyko av det här!
  • Carolaline

    AloeVvera: Bim 9/1

    Maramba: Bim 16 eller 17/1

    Stickling: Bim 18/1

    Tessispuff: Bim 18/1

    Babymonitor: Bim 20/1

    Lillalilo: Bim 23/1

    Carolaline: 28/1

    Byfriidha: Bim ?

  • Carolaline
    AloeVvera skrev 2021-01-11 17:10:24 följande:

    Kunde inte hålla mig från att testa idag, hade en känsla... Och jag plussade! Vågar inte riktigt tro det, vill nästan testa varje dag nu bara för att bekräfta.

    Mina tidiga symptom var mensvärk, dock lite annorlunda än vanligt och ett stickande i brösten. Har även haft väldigt milt illamående till och från, men det kan ha varit för att jag har varit hungrig haha.

    Kommer nog hänga kvar här och se hur det går för er alla. Håller tummarna!!


    GRATTIS!!!! Så roligt!!
Svar på tråden Vi som längtar efter liten