Inlägg från: Anonym (Nisse) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nisse)

    Du som har en tjock partner

    Jag har nästan aldrig sett en före och efter bild där någon har sett bättre ut som tjock. Det är inte bara kroppen som förändras. Utan även ansiktet.

    Jag tror inte att många hade valt tjejen till vänster i dessa bilder efter viktnedgång.

  • Anonym (Nisse)
    Hippolyte skrev 2021-01-27 17:49:15 följande:

    En tjock partner och löparskor är din vän i björnskogen.


    Är det den tjocka partnern som är björnen och du som springer för livet i löparskorna?
  • Anonym (Nisse)
    Anonym (Hmm) skrev 2021-01-28 08:10:51 följande:

    Nu är det ju sån tur att vi alla är olika:) Detta är ett ämne som diskuteras ofta i olika tjejgäng. Bland mina tjejkompisar, i åldrar allt från 24-62 så är många, dom flesta, smala, t.o.m. über smala. Kan berätta för dig att det finns ingen där som är helnöjd med sin kropp eller känner dig jätte bekväm. Och utåt sätt så är de snygga och många gånger mycket vältränade tjejer. En del har sillisar, en del av dom har gjort läppar osv osv

    Så det handlar inte om utseende för fem öre om man är bekväm med sig själv och sin kropp. Det kommer inifrån. Själv när jag på 10-15 kg övervikt som kom efter två täta graviditeter. Jag äter sundare än många. Inte godis och inget snacks. Tränar regelbundet om än lite mindre nu i Corona tider.

    Så att dra slutsatser att överviktiga alltid är flottiga människor som väljer ett sämre alternativ i tex matväg tycker jag faktiskt inte är rättvist.

    Jag älskar min kropp. Får ofta uppmärksammande kommentarer om både min kropp men även att det just syns i mina ögon att jag inte ber om ursäkt för något. Jag är jag.


    Ja, och alla har olika definitioner på smal och tjock.

    Jag misstänker att de du tycker är über smala bara är smala strax. Medan de du tycker är smala är strax under gränsen för övervikt.

    Man relaterar ofta till dig själv. Eftersom du själv är överviktig ser du alla som väger mindre än dig som smala.
  • Anonym (Nisse)
    Anonym (Hmm) skrev 2021-01-28 09:00:32 följande:

    Nej, det gör jag inte. Försök inte om bestäm för mig hur jag uppfattar världen.

    Med übersmala menar jag rejäl undervikt. Jag är mycket kroppsmedveten.

    Finns mycket som män inte förstår i den här frågan. Bara för att en kvinna är smal, ochbför den delen snygg, behöver den kvinnan absolut inte va bekväm med sin kropp. Tvärt om...


    Det är min erfarenhet från dejtingsidor. Många kvinnor som betecknar sig som smala men de är inte alls smala. Snarare lite pluffsiga.

    Jag tror absolut du kvinnor som verkligen är smala är medveten om det. Då de får mycket uppmärksamhet. De smala kvinnorna är mycket svårare att få match med.
Svar på tråden Du som har en tjock partner