• Anonym (Tips från coache­n)
    Fri 8 Jan 2021 10:44
    6242 visningar
    120 svar
    120
    6242

    Sexlöst förhållande

    Det låter som att ni behöver parterapi. Hon verkar bara utgå från sin egen världsbild och har svårt att se din sida, och det behöver hon göra. Ni kanske inte har mer sex ändå men om ni har lagt korten på bordet och pratat ut så måste du sedan välja om du uppskattar resten av er relation så mycket att du kan avstå sex eller inte, och hon måste så klart också fundera på ett val om hon kan tänka sig att bidra till en relation där ni båda två är lyckliga.

  • Anonym (Tips från coache­n)
    Fri 8 Jan 2021 11:08
    #8
    +4
    Anonym (Man) skrev 2021-01-08 11:03:30 följande:
    Det är han som behöver gå i terapi för att han har konstiga böjelser. Vilken vuxen man i 40-års åldern lever för vågad sex. Jisses, det är sjukt.

    "De få gånger vi har sex är det under täcket, liggandes i sked, med släkt lampa. Det finns noll intresse att testa nya grejer. Inombords dör jag långsamt. "
    Det känns inte direkt som någon sjuklig sexuell avvikelse att vilja ha sex på ett friare sätt, t ex utan täcke, kanske inte ens i sängen, någon annan ställning än att skeda och kanske med ett mjukt sken från en lampa.... Ja herregud, ts måste ju vara porrskadad.... Eller så är det du som läser in väldigt mycket utifrån din egen begränsade värld.
  • Anonym (Tips från coache­n)
    Fri 8 Jan 2021 11:17
    #11
    -1 +1
    Anonym (Man) skrev 2021-01-08 11:10:51 följande:
    Den begränsade världen är den TS står för. Där man stirrar sig blind på en detalj och därför missar helheten.
    Hur kommer du fram till det? För att han vill ha sex med sin sambo/fru?
  • Anonym (Tips från coache­n)
    Fri 8 Jan 2021 13:50
    #22
    +2
    Anonym (Man) skrev 2021-01-08 11:27:21 följande:
    Det har han ju redan.

    Jag kommer till den slutsatsen eftersom han tycks leva ett bra liv med en välmående familj men trots det "dör inombords" för att han tycker sexlivet är tråkigt. Den klassiska rådet att "vara tacksam för det man har istället för att gnälla över det man inte har" är sannerligen tillämpbart på detta fall.

    Den som fokuserar på det negativa och bortser från det positiva kommer förr eller senare att leva i inbillad missär.
    Man kan ju göra jämförelsen att en person bara får ha kläder i en viss färg resten av livet eller äta en viss typ av mat resten av livet. Ombyte förnöjer och det är helt naturligt. Det verkar oerhört snävt i deras sexliv om det är "under täcke, lampan släckt, skeda" som gäller varenda gång. Ska man då vara tacksam för det tycker du...? Oavsett orsak så ska en person inte lida i sin relation, då försöker man hitta en gemensam lösning eller så kommer relationen att spricka.
Svar på tråden Sexlöst förhållande