Inlägg från: Anonym (Kvinna_2021) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kvinna_2021)

    Sexlöst förhållande

    Det hjälper inte ett dugg att börja prata om evolutionen som andra gör här. inte ska du hämma dina behov för att du redan har barn. Kvinnan i fråga är bra mamma och fru men sexet fungerar inte och är dessutom fokuserat på hennes njutning.
    Det är tyvärr så att vissa människor inte förstår att livet tillsammans handlar om att ge och ta. Ni behöver diskutera båda era behov, våga prata om det. 

    Men, börja först med att fundera på om du kan göra något i vardagen som kan få henne så glad och avlastad att hon skulle vilja ha sex oftare. Överraska henne, med att t.ex. spendera mer tid med barnen så hon får mer egentid, ordna med barnvakt så ni två kan gå ut på middag eller gå ut och göra något roligt tillsammans.  
    Oftast bär kvinnan en större last hemma än mannen. Få det bli jämställd. Ju äldre barnen blir desto roligare du kommer tycka att det är att spendera tid med dem och göra saker ihop.

    Om din ansträngning hemma inte leder något vart, så behöver du diskutera saken med henne igen, få henne förstå att det inte är bara hennes sexuella behov som räknas men även dina. Att du älskar och värdesätter henne men att ert bristfälliga sexliv gör dig olycklig.

    Familjeterapi i min åsikt är oftast inte givande, mest för att de terapeuter jag har varit i kontakt med har varit usla och inkompetenta.  

Svar på tråden Sexlöst förhållande