Inlägg från: Blueskillen |Visa alla inlägg
  • Blueskillen

    Sexlust män kring 50 år?

    Jag är 61 år och jag har ett mycket aktivt sexliv med min kvinna. Slaknar under akten har aldrig hänt.

  • Blueskillen
    Anonym (Kvinna70) skrev 2021-01-08 21:21:40 följande:

    Tack för ditt svar, har ni ett längre eller kortare förhållande? Har din lust minskat jämfört med då du var kring 40?


    Vår relation är inte gammal. Vi har varit tillsammans i 3,5 år men innan denna så var jag gift i 30 år med en kvinna som jag hade sex med utan erektionsproblem.

    Min sexlust ser nog annorlunda ut idag mot hur det var för 20-30 år sedan. Givetvis är det mer kvalitét än kvantitet.

    Min kvinna som är sex år yngre än jag har också en stor aptit på sex. Men det är inte mycket penetration. Det ger inte mycket bara ligga och fila. Vi har mycket lek. Vi har gemensamma fantasier.

    Det bästa tipset jag kan ge till både dig och andra är att släppa på sin egen njutning och bara fokusera på din partner. Det är grymt skönt att ge henne 100% fokus och inte kräva att det ska gå för mig efter att det gått för henne.

    Vad man gör är upp till var och en men jag vet vad som triggar henne och när hon får det är hon trygg i att det är bara hon och hennes njutning enda fram till orgasm som gäller. Det gör mig väldigt glad och även kåt att få ge henne detta. Nästa gång är det min tur och jag lovar dig att jag njuter. Hon vet mina fantasier och mina punkter som triggar mig.
  • Blueskillen

    Vill bara säga till dig TS att det finns väldigt många orsaker till att manen inte får stånd. Det behöver absolut inte betyda att han inte tänder på dig.

Svar på tråden Sexlust män kring 50 år?