Inlägg från: Anonym (Man40++++) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Man40++++)

    Sexlust män kring 50 år?

    Inte riktigt 50, men kring får man väl tillstå. Sexlusten är det egentligen inget fel på, som lust betraktat. För 2-3år sedan så tyckte jag att potensen började svikta lite, men i grund så handlade det nog mer om hjärnspöken än riktiga problem. Sammankopplat med stress, småtjafs i relationen, svacka i det gemensamma sex-och samlivet. 

    Köpte piller på nätet, mest för min egen skull (!). Sambon hade aldrig uttryckt någon förändring eller oro, utan det satt helt och hållet i mitt egna huvud.

    Gav en boost i de korta perspektivet. MEN nu är det helt klart så att jag har en högre lust, till sex, till att ha sex, än min sambo (50+). Vilket känns väldigt ledsamt, då vi definitivt är i ett läge i våra liv att kunna njuta av samvaro, och njuta av sex.

    Dock så händer det inte, varje fall inte tillräckligt ofta. Det största problemet just nu är att det är bara jag som tar initiativ, och det är för mig en enorm lustdödare i vårt gemensamma sexliv. Tar inte jag initiativ - då blir det inget sex. Väntar jag, avvaktar jag, då kan det gå både två och tre veckor. Min sambo tar aldrig initiativ, uttrycker aldrig en önskan om att ha sex, visar inte i ord eller handling att hon är "kåt", eller liknande. Vilket tär på självförtroendet och till viss del även lusten, även lusten till "livet" och relationen. 

    Stress, jobb, sociala åtaganden, krämpor och tråkigheter, familjen AB, långvarig relation. Absolut. Full förståelse. Men adderar man inget sex till det... då går det snabbt utför med hela relationen. Tyvärr.

    Men jag tänker inte ge upp.

Svar på tråden Sexlust män kring 50 år?