• Anders 386

    Sexlust män kring 50 år?

    Märkte skillnad vid senare 50. Sen har det försämrats ytterligare, och jag har använt potenspiller ibland.

    Jag upplever stor skillnad mot förr. Tänder inte riktigt på samma sätt på min partner - men jag tror det är en liten del av problemet. Jag får inte ens stånd när jag kollar porr längre. Kanske porrskadad? Det behövs fysisk stimulans, förr räckte det med att hjärnan blev kåt för att jag skulle få stånd.

    Men en sak som jag upptäckt är att jag upplever att själva orgasmen inte är det viktigaste numera - sexet har flyttats från kuken till hjärnan. Numera är utlösningen mer en avslutning av sexet - förut var orgasmen mer ett tydligt mål.

    Men jag saknar verkligen att få stånd som förr vid blotta tanken på sex. Kan fortfarande ha morgonstånd ibland konstigt nog. Och utlösning går också bra även om kuken inte är speciellt hård. Vi har börjat att skippa själva samlaget ibland, jag tillfredsställer min fru med tunga/fingrar och dildo, sen runkar hon mig. För mig är det faktiskt precis lika skönt, men jag tror att min partner saknar samlaget även om det aldrig gett henne orgasm.

  • Anders 386
    Anonym (frun) skrev 2021-01-13 11:10:29 följande:

    Min man är 55 och jag känner så väl igen det som vissa andra beskriver i tråden. Hans stånd är mer känsligt nu än  förr och påverkas direkt av stress, sömnbrist, alkohol mm. Han säger också att det är helt onödigt med utösning varje gång vi har sex, känner igen det som (Man 55+) skriver om en utlösning på avslut på en härlig helg. 

    Jag märker att hans stånd inte helt hänger ihop med varken hur skönt det är för honom eller hur kåt han känner sig. 


    Det där är viktigt att veta för kvinnor. Bristande erektion är oftast inte något tecken på att mannen njuter mindre av sex än förr. Lusten kan vara densamma eller t.o.m. högre trots att kuken inte funkar som förr.
Svar på tråden Sexlust män kring 50 år?