• Anonym (Kvinna70)

    Sexlust män kring 50 år?

    Är kvinna i ett längre förhållande där maken i flera år nu haft problem med potensen. Han använder piller men de funkar inte alltid vilket måste tyda på att den känsla jag haft från början, att han inte känner lust med just mig.

    Men måste fråga er män, eller kvinnor också som har sex med män kring 50 år, slaknar ni även vid oralsex, att den inte blir hård ens då? Vid avsugningar? Ni män i denna ålder, kan ni inte få stånd då partnern kryper naken intill och smeker er? Eller krävs mkt mer stimulans?

    Jag blir så glad och tacksam över era svar som kanske kan hjälpa mig i mina ledsna tankar.

  • Svar på tråden Sexlust män kring 50 år?
  • Anonym (Göran)

    Har inga problem med mitt stånd. Men tyvärr min särbo har ingen större lust längre. 14 år tillsammans med MYCKET sex de första åren. Vi är 54-51år.

    Det har gjort att jag slutat ta intiativ. Jo ibland försöker jag och ibland blir det sex då. Ofta väldigt bra sex för båda.

  • Anonym (45 mf)
    Anonym (Kvinna70) skrev 2021-01-09 08:31:07 följande:

    Tack att du tog dig tid att svara. Inte så glädjande dock, det du skriver och vi har dessutom varit ett par i väldigt många år. Under barnaåren såg min lust annorlunda ut men han hade aldrig problem med ståndet. Nu har jag gärna sex oftare än honom men han klarar inte att jag tar initiativ så det blir väldigt sällan vi har sex. Jag hade också sett fram emot några år med härligt sex nu när barnen är större men det verkar inte vara så

    hoppfullt kanske:)


    Att han inte får upp den har inget med lust att göra.. förmodligen skämma han, och tycker att det är jobbigt .. eller så har han gett upp, känner att det är ingen idé! Men även om penetration är det väsentliga i ett samlag, så kan man ju ha sex på olika sätt (om han inte får upp den)

    Men det gäller för dig som är kvinna att ge honom självförtroende så att han vågar tillfredsställa dig på andra sätt. Samtidigt så måste han börja fokusera på din kåthet och din tillfredsställelse och kanske mindre fokus på sig själv,släppa kravet att han ska få orgasm varje gång
  • Anonym (45 mf)
    Anonym (Konrad) skrev 2021-01-09 12:28:22 följande:

    Ni som inte har tryck i snabeln, testa trt.


    Trt?
  • Anonym (45 mf)
    Anonym (Konrad) skrev 2021-01-09 12:40:34 följande:

    Testosterone Replacement Therapy.


    Hur får man det?
  • Anonym (Konrad)

    1. Kolla rewell

    2. Sök på vc för lågt testo

    3. köp på "svarta marknaden" och medicinera själv.

    Mvh

  • Anonym (45 mf)
    Anonym (Konrad) skrev 2021-01-09 12:53:51 följande:

    1. Kolla rewell

    2. Sök på vc för lågt testo

    3. köp på "svarta marknaden" och medicinera själv.

    Mvh


    Aha
  • Anonym (Märks inte alltid)

    Ofta märker man inte sjunkande potens eftersom man har sex väldigt sällan. Då funkar det och man blir stenhård när man väl har det, men det blir tydligt ett problem om man försöker ha sex oftare.

  • Anonym (Terje)

    Jag hade problem med potensen med min exfru, fick köra blå piller och allt. Hon var jämngammal med mig, och såg väl sådär ut, plus rätt tråkigt sex. Hon klarade aldrig av att ta initiativ, utan jag skulle göra allt jobbet med att förföra henne, fast gu nåe om jag försökte vid fel tillfälle. Eller om jag inte försökte vid rätt tillfälle. Hon tyckte sex var kul när vi väl hade det och fick alltid orgasm, men det var som sagt rätt tråkigt. Missionären och bakifrån, knappt något oralsex, alltid helgkvällar i sängen osv. Sen skilde vi oss av andra orsaker och jag träffade min nuvarande sambo som är 20 år yngre. O jävlar vilken skillnad. Vi har varit ett par i tre år nu och har fortfarande sex 5-6 gånger i veckan. Har slutat ta blå piller, blir stenhård bara hon tar på mig. Vi jobbar båda hemifrån med flexibla arbetstider, har vi barnfri vecka är det sex precis när lusten faller på. Och hon har INGA problem med att ta initiativ och förföra mig, känner mig som den hetaste mannen på två ben för henne. Vi har sex oralt, vaginalt, analt, i soffan, sängen, garaget, utomhus, i bilen, alla möjliga ställningar, hon köper sexleksaker (exet vägrade, det var såå sexfixerat). Skilsmässan var verkligen det bästa som hänt mig. Inser nu att exet var så tråkig i sängen att jag slutade tända på henne.

Svar på tråden Sexlust män kring 50 år?