Inlägg från: molly50 |Visa alla inlägg
  • molly50

    Farmen 2021

    Johannus skrev 2021-03-04 22:19:41 följande:
    Jag tyckte det var Bra att han valde Karin....Linnea är en aning snällare och kan ändå prata med folk som hon stör sig på.
    Ja,i och för sig. Men jag har lite svårt för henne med.
  • molly50
    Johannus skrev 2021-03-05 02:30:04 följande:
    Så bra skrivet......hade hoppats jag hade vågat skriva detta......Men helt klart är det så som du beskriver om Mary och jag håller med dig....Bygg uppdragen har tjejerna dragit sig i från...Kanske för att dem inte kan, kanske för att dem inte vill eller orkar....Ska man sköta en Farm ska både tjejer och killar kunna göra allt både inne och ute annars fungerar inte farmen......

    Håller helt med Allan att skulle tjejerna fått ta hand om djuren så skulle det inte fungerat....Ingen tjej har matat fåren, hästarna, hönsen, korna......Hur i helskotta hade djuren överlevt med det tjejer som var med i årets Farmen??? Ut med tjejerna och fram med finalisterna Daniel och Allan........Dock var min största favorit Henrik.
    Jag håller med.
    Tjejerna fick ju uppdragen att bygga svinstian och badtunnan. Uppdrag som de sedan smet ifrån.
    Och jag har inte hellersett tjejerna sköta djuren förutom att mjölka korna.
  • molly50
    Beccus skrev 2021-03-05 07:35:16 följande:
    Håller med till 100%. Försvinner både Daniel o Allan innan final så får övriga det tufft. Ingen sovmorgon, ingen som bygger, eller river ner det som ska rivas sista veckan, ingen som fixar djuren osv. Då finns det ingen tid till att sitta i en stol eller på bryggan och jaga solen.

    Hoppas verkligen att Allan o Daniel tar sig till final, det är dom enda som verkligen klarar av en farm.
    Jag kan bara hålla med.
  • molly50
    Johannus skrev 2021-03-07 20:03:06 följande:
    Hoppas hon åker ut i kväll.
    Det hoppas jag med. Hon eller Linnea.
  • molly50
    Nandez skrev 2021-03-07 20:14:15 följande:

    Stämningen förändrades efter hälsningarna


    Ja,det kylde nog ner de heta känslorna de hade innan.
  • molly50
    Johannus skrev 2021-03-07 20:17:51 följande:
    Jag hoppas Linnea får vara kvar...(kanske är jag ensam om detta), men även om Linnea varit lat för utomhus jobb så har hon hjälpt till Adam i alla fall. Och hon har försökt prata om träterna jämfört med Karin så därför vill jag att hon är kvar. Jag hoppas Karin väljer Philip. Eller kanske inte för Philip väljer inte styrka på grund av sina fingrar och då är det svårt och veta vem som åker ut....
    Ja,det är svårt att säga vem hon ska välja annars. Om hon inte väljer Linnea.
  • molly50
    Johannus skrev 2021-03-07 20:32:18 följande:

    Har inte tänkt att Malin tagit så många saker under programtiden, men det vekar så. Ja jag tror nog att alla tar lite här och lite där och smakar för att dem är hungriga. 

    Det verkar vara första gången som det inte slaktats mer än en gång. Verkar som ingen är köttätare, ingen har brytt sig om att fiska, ingen har velat ha höns/kyckling till middag.....Man tänker att dem har rökeri, grillplats, grönsaker och potatis, men dem har uteslutit all kött som dem hade kunnat få äta.


    Så kan det säkert vara.
    Men då tycker jag det är värre att komma med sådana förmaningar som Karin gjorde till Malin innan de gick till kämpestugorna.
    Vuxna människor emellan liksom!
    Sådant har jag svårt för,
  • molly50
    Johannus skrev 2021-03-07 20:43:37 följande:
    När Karin sa åt Malin att sluta små ljuga tror jag att hon ville nedslå Malin så att hon skulle tänka på det i stället för att försöka sova och vila ut.....
    Kan nog ligga något o det. Annars är det bara fånigt.
Svar på tråden Farmen 2021