• Anonym (Linn)
    Tue 12 Jan 2021 18:49
    2993 visningar
    81 svar
    81
    2993

    Han höll för min näsa när han kom?

    Usch vad obehagligt! Jag förstår verkligen inte hur man kan behandla sin partner så, som en känslolös docka som man är fri att utnyttja efter eget behag.

    Han må vara din partner, men han utsatte dig för två regelrätta övergrepp igår. Det blir inte mer okej, eller förmildrande, att han är din kille. Snarare värre, han ska ju älska dig och vilja dig väl.

    Ni måste prata om detta ordentligt. Att han förminskar vad han gjort mot dig är illa! Du har faktiskt all rätt att anmäla.

    Du måste tänka igenom i lugn och ro vad du egentligen känner inför allt detta. Vad han tycker ska inte påverka dig.

    Kram!

  • Anonym (Linn)
    Tue 12 Jan 2021 20:45
    #26
    +2
    Anonym (Emma) skrev 2021-01-12 20:11:46 följande:

    Tänkte bara tacka er för allt stöd ni ger mig men också mig själv för att jag skrev här genom att få ett annat perspektiv på det hela.

    När jag kom hem och skulle packa min väskor så möttes jag av min sambo i hallen. Jag var låg när vi sågs och ett kall rann över mig när jag såg honom. Det kändes nästan som hat trots alla år vi delat tillsammans.

    Jag började i alla fall packa väskan för att dra hem till mamma och sova där ett tag. Han följer efter mig under packningen och skrattar och säger: ?Hahaha, vad löjlig du är? , ?älskling, är det tjejkompisarna som tagit ställning åt dig nu? hahaha? eller ?tänk om jag skulle lipa och flytta härifrån varje gång du gör något haha?!

    Jag är så ledsen och arg samtidigt som jag får känslan av att jag överdriver men jag fick PANIK igår när han ströp mig och höll för min näsa. Fick intrycket av att han ville skada mig! Det sa jag även till honom innan jag drog idag.

    Vi har haft bra förhållande och han har aldrig varit våldsam men däremot har han börjat tycka om att plåga mig eller förnedra mig. Det blir värre ju mer tiden går. Det har hänt två gånger på senaste att han runkat och kommit över mitt ansikte när jag sover samt försökt trycka in sexleksaker i min anal mitt i natten. Vi har aldrig sysslat med sånt innan. Han verkar porrskadad och förbytt.

    Det är säkert svårt att sätta sig in i att man inte agerar tidigare på dom sakerna han gjort men är man i ett förhållande och har kontinuerligt sex med personen så är det svårt att se vad som egentligen sker. Det är svårt att förklara bara... men nu börjar jag vakna.

    Besviken, rädd och ledsen..

    Tack!

    /Emma


    Det du berättar om nu är också övergrepp. Våldtäkter.

    Jättebra att du packade din väska och gick. Snälla du, gå inte tillbaka! Det kommer bara att bli värre. Han kommer att ligga lågt ett tag, sedan kommer det att bli värre än någonsin.

    Att han hånar dig när du går är ytterligare ett stort varningstecken!

    Har du någon kontakt med honom så ta det endast via mail och sms. Då har du svart på vitt också vad han gjort och hur han beter sig.

    Men TS, gå inte tillbaka.
Svar på tråden Han höll för min näsa när han kom?