Inlägg från: Anonym (Eliz) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Eliz)

    Sonen skadat sig

    Ring 1177 och rådfråga, säger de att ni bör kolla har du lite mer att trycka på till mannen.

    Säg också till honom att hålla uppkik så sonen inte mår dåligt och har fått hjärnskakning....

    Skitjobbigt att skicka iväg barnet i den situationen. Men pappan vill väl visa att han duger också...

    Boka besök hos tandläkaren själv och ta honom dit när han kommer hem. Bättre att vara säker än att inte göra något bara för att pappan är lam...

    Du får gärna skriva vas 1177 rekomenderar...

  • Anonym (Eliz)
    NollKontroll skrev 2021-01-13 22:34:20 följande:

    Vi är i en vårdnadstvist just nu, skrev inte med det för tyckte inte det var relevant för tråden, men det blir definitivt ett samtal till min jurist också om det här, efter att det löst sig med sonen.Tandläkare ska han till absolut! Jag får ju tillbaka honom på fredag så då ska jag försöka boka en tid, hoppas jag får en samma dag men kanske inte blir förrän nästa vecka? Jag tänkte att förskolan kan jag ringa till, berätta vad som hänt (tror knappast pappan kommer berätta sanningsenligt) och säga att det finns risk för att han kan ha fått hjärnskakning. Be dem ringa mig om de märker minsta lilla tecken på att han inte skulle vara som vanligt, så kommer jag och hämtar och ringer VC direkt! Men om förskolan säger att han är som vanligt kan jag lugna mig litegrann... De känner honom ändå ganska bra eftersom han går där 8-16.30 på pappa-dagarna...

    Skulle gärna vilja att en läkare kollar på såret i munnen också men kanske måste vänta till fredag med det också... Ifall förskolan säger att han är som vanligt.

    Egentligen skulle jag ju vilja gå och hämta sonen på förskolan så fort pappan lämnat imorgon, ringa VC och tandläkaren, inte vänta tills på fredag. Men jag är orolig för att pappan ska gå på att det är umgängessabotage. Speciellt om det visar sig att det faktiskt är bra med sonen, som man ju får hoppas på, och att jag gör det i "onödan." Men jag vill ju vara säker på att han mår bra?


    Finns det ingen du kan ringa och rådfråga? Familjerätten? Soc, eller vilka är det som styr umgängesavtalen?

    Tänk OM din son behöver hjälp på något sätt...

    Och SPARA all kontakt du haft med pappan om detta!

    Kan pappan känna skuld över att barnet föll från honom, att han inte hade koll, och därför vägra söka vård för att han inte ska se dum ut i papprena att han skadat sitt barn?
  • Anonym (Eliz)
    NollKontroll skrev 2021-01-15 16:45:40 följande:

    Nu har jag min älskling hemma så jag kan hålla koll på honom  Han säger att han har ont i läppen, men det är bara lite svullet nu i alla fall. Jag är inte säker på om det bara är blåsor jag ser på insidan eller om det är ett jack där också, jag ska kolla mer noga senare, vill inte "bråka" mer med honom nu, han tycker ju det är obehagligt och gör ont förstås.

    Just nu sitter han och leker så fint med sin tågbana, han fick fler delar till den i julklapp så den är väldigt populär. Vi har nyss kommit in från en promenad på en timme, han ville kolla på alla postlådor i området. Än så länge tycker jag att han beter sig normalt så jag känner mig lite lugnare.


    Åh vad skönt :)
Svar på tråden Sonen skadat sig