Forum Övrigt - Fritid & hobby
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Fyrverkeri vid event, bröllop etc

  Tor 14 jan 18:28 Läst 0 gånger Totalt 5 svar
  Tor 14 jan 18:28

  Hejsan, jag tänkte bara kika hur många av er här som skulle kunna tänka sig att ha en lite större fyrverkeri show vid sitt bröllop, jämna födelsedagar eller på ett event där det kan tänkas passa in?

  Jag kom o tänka på detta för några dagar sedan, och jag menar, fyrverkerier är något man OFTAST bara ser ungefär 1 gång per år, därför anses det ju vara något lite mer speciellt, nu förstår jag att många är emot fyrverkerier mm men om man bortser från ?djuren? osv, vad skulle ni tycka? Det kan väl vara fint?

 • Tor 14 jan 18:39 #1

  Jag tycker det är fint med fyrverkerier. Men det krävs ju att det är rätt mörkt så sommarhalvåret går ju bort när många bröllop är.

 • Tor 14 jan 18:55 #2

  Där vi bor är det förbjudet, så det går bort av det skälet, om inte annat.

 • Tor 14 jan 18:59 #3

  Jag skulle inte vilja lägga pengar på det, är inte så imponerad av fyrverkerier generellt. Kan väl vara fint att titta på, men mest skulle jag säga att det är störande.

 • Tor 14 jan 19:51 #4

  Eftersom det krävs tillstånd och annat pga kända orsaker så tycker jag inte man behöver spä på de problem som redan finns. Dessutom är det inte särskilt imponerande med fyrverkerier, kul att se men... Nä, kan hellre avstå faktiskt.

 • Tor 14 jan 21:33 #5

  Nej tack. Räcker och blir över som det är. Dessutom är det även här förbjudet utan tillstånd och utbildning på "övrig tid" utom några timmar på nyårsnatten så det är absolut inte värt det.


  Gamla matvaror i kylen? Först får de päls, sen börjar de morra och SEN går de ut.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll