Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

53 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Äldre 26 jan 07:57 Trippelmamma76 svarade i tråden: kuvertavgift vid bröllop: Fester av typen "kvartersfest" etc tycker jag det är ok att ta betalt för. Det kan man ju ha som en stående sommaraktivitet tex och turas om att ordna. Är det många som då kommer blir det ju lätt dyrt annars.
Äldre 25 jan 10:37 Trippelmamma76 svarade i tråden: Får ni köpa leksak till förskolan?:
Trycksvärta innehåller gifter som inte är så lyckat att barn får på händerna/i munnen.

Äldre 25 jan 10:36 Trippelmamma76 svarade i tråden: Får ni köpa leksak till förskolan?: Kan det bero på att det kan vara svårt för personalen att avgöra om sakerna är godkända ur tex säkerhets-eller giftsynpunkt? Tex finns det ju gifter i gammal (och importerad från tvivelaktiga leverantörer).
Äldre 24 jan 17:45 Trippelmamma76 svarade i tråden: kuvertavgift vid bröllop:
Nej jag tycker det är extremt dåligt att ta betalt av folk som ska komma på ens bröllop. Blir ju som att bestämma hur dyr present folk måste ge. Pinsamt.

Äldre 23 jan 10:51 Trippelmamma76 svarade i tråden: 4-åring med diarré i 6 dygn: Mitt absolut bästa tips är att ge henne Tasectan! Du köper det (pulver) på Apoteket (finns även på tex apotea.se). Blandar i liten mängd mat el dryck. (Smakar inget). Det verkar i tarmen och är inget som tas.
Äldre 21 jan 20:24 Trippelmamma76 svarade i tråden: adoptivbarn från fosterhem:
Talarna barnets språk?

Äldre 21 jan 20:22 Trippelmamma76 svarade i tråden: Potträning dagis: Ge dig inte! Det är ju säkert dessutom en trygg rutin för henne. Risken är ju annars att hon håller sig och blir förstoppad, dvs dagis orsakar henne ett medicinskt problem. Säg ifrån om de inte sköter detta.
Äldre 19 jan 10:00 Trippelmamma76 svarade i tråden: Bil för korta personer:
Det framgår ju iofs inte av ts att de inte har pengar?

Äldre 18 jan 22:06 Trippelmamma76 svarade i tråden: Bedside crib, tänk så glider sängen iväg från min egen säng?!: Vi har använt vanlig spjälsäng på samma sätt (borttagbar sida). Självklart har vi gjort fast den i vår säng! Annars glider den ju iväg om man råkar knuffa på den.
Äldre 18 jan 08:08 Trippelmamma76 svarade i tråden: Bil för korta personer: Jag är strax över 1,60 och får ha sätet längst fram på våra bilar, så jag förstår absolut ts problem! Det beror på hur man är byggd också, om man har långa eller korta ben etc.