• Anonym (Lill)
    Sun 17 Jan 2021 08:58
    4133 visningar
    5 svar
    5
    4133

    Till er som lever i öppet förhållande

    Vi har haft det öppet i nästan två år. Vi pratar inte så mycket om vem vi träffar osv, det är liksom något vi håller för oss själva av många anledningar.

    Jag som normalt sett har varit en väldigt svartsjuk person trodde att det skulle vara svårt att öppna förhållandet men jag upplever tvärtom. Jag är aldrig svartsjuk längre. Det är som om vår öppenhet skapade mer trygghet i förhållandet.

    Jag tycker det är väldigt roligt att dejta och har dejtat några, har haft sex med några och har haft en älskare en längre tid. Tycker det är spännande att träffa nya människor och jag tycker det är kittlande att tänka att min man träffar andra också även om jag inte vill veta några detaljer.

    För mig är sexet det primära, och ibland blir det flyktiga förälskelser. Det lyfter mitt välmående och skapar mer Lycka och kärlek i förhållandet med min man.

  • Anonym (Lill)
    Fri 22 Jan 2021 20:24
    #4
    Anonym (Undrar) skrev 2021-01-19 21:20:21 följande:

    Vi har pratat lite om det men tycker det är svårt då vi har barn. Har ni barn? Hur mycket märker dem?


    Jag har barn, men jag och min sköter allt i anslutning till arbetstid eller försöker vara hemma innan läggning på kvällen. Äldsta är snart tolv och hon har aldrig undrat. Inget konstigt att föräldrarna har ett socialt liv.
Svar på tråden Till er som lever i öppet förhållande