• Olivera

    Tror min man är otrogen!?

    Förstår att det känns jättetungt med denna oklara situation, du som är gravid också och behöver stor stabilitet och odelad uppmärksamhet <3

    Jag tycker du ska prata med honom, inte utifrån vad han har gjort och inte gjort främst, utan om hur du mår. Släpp fram dina känslor, försök vara sann och närvarande, och berätta att du känner dig orolig och paranoid, att det tär på dig, och att du behöver hans hjälp att känna dig trygg. Passa över bollen till honom, förklara att han behöver göra något för att bättra situationen. Ingen man vill väl egentligen att mamman till hans barn ska vara ledsen och orolig och tvivla på hans kärlek (inte ens en man som flörtar med sin kollega, vilket han väl gör litegrann)

    Om ni har en okej relation annars så tror jag att han ?bara? har blivit lite fartblind, tappat kompassen, tänker att det är helt oskyldigt osv. Jag tror att om du berättar hur du känner, vad det gör med dig, så kanske han vaknar upp lite i det.

    Du måste få känna dig trygg och lugn !! Hur det än är så måste han göra bättre än såhär för din skull. Lycka till och försök att inte oroa dig för mycket, ta ett snack så snart du kan så han kan skärpa upp sin stil så fort som möjligt!

  • Olivera
    Anonym (Orolig) skrev 2021-01-23 00:47:06 följande:

    För allas vetskap, det visade sig att min man haft en kärleksrelation med sin kollega.. Efter lite lirkande kom ett erkännande.

    Här sitter jag med min stora mage, ett enormt hus och har just slängt ut karlskrället. Huset är mitt, köpt för mina pengar.

    Tur att äktenskapsförord finns då vi gick in i vårt äktenskap på väldigt olika ekonomiska plattformar

    Han kan få behålla "sin" bil.... Kanske.


    Bra gjort !! Beklagar verkligen, men klokt av dig att du litade på din känsla!
Svar på tråden Tror min man är otrogen!?