Inlägg från: Anonym (vänligtråd) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vänligtråd)

    Hur får jag ut mitt vuxen barn ur huset

    cann skrev 2021-01-20 01:29:59 följande:
    Anonym (Trist­)
    Hej tyvärr så går det inte att snacka med honom om jag gör det så exploderar han , jag vill inte såga vad han yttra eftersom jag då få höra att jag ska blanda in polissen och det kommer inte ifrågan .  Om nån annan nämner mig så är det bara dra att helvete din jävla .... blanda dig inte in i mitt liv och det blir sagt på sånt aggressivt sätt så dom flesta som har varit med om ett utbrott gör det bara 1 gång . Båda jag och min son har AD/HD . Jag tänkte att idén med Kronofogden var bra men det fungerar inte för han vägrar inte att betala sin del av kostnader, har precis kollat up det . tack i alla fall för tid och råd
    Jo men det ska funka. Det är en process. Du använder kronofogden, och faktumet att han inte vill följa betalningarna, som bevis för att få ut honom senare. Du får ut honom i slutändan på laglig väg.. Men den måste starta någonstans för att leda dit. :) 
  • Anonym (vänligtråd)
    Anonym (S) skrev 2021-01-20 02:04:52 följande:

    Ett sätt kan vara att få dom att bli lite obekväma. Så att dom ikte står ut. Ta ut mer i hyra, delar ni på alla kostnader kring mat? Sköter dom om trädgård, städning och matlagning lika mycket som dig? Om inte så gör cheman på det. Skaffa hobby som får han att bli obekväm som tex lära dig nåt nytt instrument ocj öva tider dom ogillar, bjud över ett gäng pratglada vänner några gånger i veckan. Eller nåt annat skoj.

    Vilket dilemma alltså!! Har du erbjudit hjälp att söka lägenheter? Uppmuntrar du till det? Varför vill dom inte flytta?


    För att sonen är antagligen psykiskt sjuk och aggressiv... Asocial i värsta fall? "Det går inte att prata vett med någon som saknar vett" :( Jag lider fruktansvärt med denna mamma altså.. Ingen ro i sitt eget hem.
Svar på tråden Hur får jag ut mitt vuxen barn ur huset