Inlägg från: ElissaLevin |Visa alla inlägg
  • ElissaLevin

    Känner ingen lust!! Hjälp mig

    Allt började när jag var blev gravid. Jag kände direkt att jag vill inte ha sex !! Men tänkte att det går nog över när jag fått barnet och allt blir som vanligt igen. Idag är vårt barn 19 månader. Vi har aldrig sex... jag är aldrig sugen. Min man försöker ofta röra mig o visar att han vill ha mig. Jag dissar han varje gång. Idag fick han nog. Såg hur ledsen han blev o han sa , jag vet inte längre vad jag ska göra .. jag kan inte närma mig min egen fru o jag mår piss dåligt av de. Så gick han ut ... Jag blir så ledsen ???? jag vill inte förlora han. Men jag vet heller inte varför jag aldrig vill ha sex. Känner noll sug!!! Vadfan ska jag göra ! ? Så rädd att de är snart kommer gå så långt att han vill lämna mig. Jag förstår också att ett förhållande måste ju ha närhet. Vad är de för fel på mig ??

  • Svar på tråden Känner ingen lust!! Hjälp mig
  • ElissaLevin

    Vi har pratat flera gånger. Har lovat att bättra mig. Han har gett mig tid ... men ja bara slösar tiden med att inte försöka göra nånting åt det. Är ja självisk ? Jag har varit mamma ledig 1,5 år, mkt stress o trötthet. Maken har jobbat. Nu i veckan har ja börjat jobba o lillen börjar förskolan. Vi kan ALDRIG ha egen tid då våra

    Familjer inte bor nära oss annars hade som kunnat ta barnet. Närhet o sex är de sista jag tänker på. Känner mig så trött o vill bara vara. Ibland tänker jag , att jag till o med hade kunnat vara nunna? ( haha ). Det är sjukt tråkigt att de gått så långt att jag inte vill ha sex med min man. Det gör ont i mig att se han sårad. Ja känner ofta att hellre passar ja på o lägger mig med mitt barn nu så jag får sömn, än att vara uppe o ha samlag , sen gå duscha, sen lägga mig. Jag kanske bara e lat ? Usch blir less på mig själv !

Svar på tråden Känner ingen lust!! Hjälp mig