• Sun 24 Jan 2021 15:24
    861 visningar
    14 svar
    14
    861

    Affärsidé angående shopping för föräldrar

    Hej,

    Funderar på att starta eget. Har en affärsidé i tankarna men skulle behöva lite åsikter och tankar från föräldrar. Det handlar om att shoppa i lugn och ro. Kan tänka mig att många måste ta med sig sina barn när de åker till IKEA, shoppa kläder m.m. Min tanke är om det skulle vara en idé att kunna lämna ungarna någonstans när man gör sina ärenden. Vet inte ens om det är ett "stort" problem att dra runt på ungarna. jag tänker barn från +10 år. 

    Tacksam om ni kan svara på nedan enkät. Tar mindre än 1 min. Glad  

    www.survio.com/survey/d/V0W1D6M7Q6C7C9Y5V
  • Svar på tråden Affärsidé angående shopping för föräldrar
  • Sun 24 Jan 2021 16:44
    #3

    Ja men typ som ett lekland. Alltså tanken är inte att man ska hitta barnpassning. Känner att jag formulerat mig fel. :D

    Men tänker mer att man åker till IKEA och tillslut blir barnen otåliga kvittar om de är 10 år eller 17 år. Förr eller senare så brukar ungdomar tröttna på att kolla på den där soffan o vill göra något annat. Och om det då man typ bara, "här ta 30kr och gå till XX tills vi är klara". 

  • Sun 24 Jan 2021 16:55
    #5

    Jag har själv inte tonåringar så vet ej. Men tycker mig ha sett ungdomar på IKEA som typ ligger o halvsover i sängar osv för att de orkar inte gå längre i affären. Men kan ha fel. :) 

  • Sun 24 Jan 2021 18:13
    #10

    nästa gång jag ställer en enkät så måste jag var tydligare märker jag. Glad

    ni hakar upp er på att det är barnpassning. vilket jag iofs kan förstå då jag skrev "lämna" barnen någonstans. Helt helt fel formulering från min sida. 

    det är inte barnpassning för tonåringar jag tänker mig. Utan mer som tidigare person skrev: "Om de har tråkigt så går de och köper en glass och sätter sig någonstans"

    Om de har tråkigt skulle ni kunna tänka er att istället för att betala för glassen betala för någon form av underhållning center. :) 

Svar på tråden Affärsidé angående shopping för föräldrar