Inlägg från: Anonym (Inte rasist men) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Inte rasist men)

    Hur ska vi få ordning i samhället igen?

    TvillingmammaVästgöte skrev 2021-01-25 18:19:51 följande:

    Det får vi nog aldrig igen, jag är rädd att det bara blir sämre. Många år av okontrollerad och ointegrerad invandring är svårt att reparera. Om vi stoppar all invandring nu kanske det blir bra igen om femtio år eller så. Men vi sätter ju inte stopp, vi fortsätter att ta in tusentals utan utbildning, som aldrig kommer att kunna försörja sig och i bästa fall lever av skattepengar, i sämsta fall av kriminalitet.

    Jag uppmuntrar mina barn att när de blir vuxna flytta till Norge eller Danmark där löner och levnadsstandard är högre, samtidigt som de har kortare arbetstid än vad vi har. Jag tror skillnaden kommer att bli ännu högre framöver, eftersom Norge och Danmark har en mer realistisk invandringspolitik än vad vi har.


    Varför sätter vi inte stopp för det då? Vår statsminister är ju etnisk svensk, hatar han oss?
  • Anonym (Inte rasist men)
    Anonym (Linda) skrev 2021-01-26 14:09:26 följande:

    [quote=80914914][quote-nick]TvillingmammaVästgöte skrev 2021-01-26 12:41:57 följande:[/quote-nick]48, 5% av de som kom nyanlända 2011 hade jobb fem år

    Alltså nästan hälften. Ganska bra siffra på en grupp som har knapphändig svenska. För så tar det även tid för läkare och ingejörer då de måste validera sina utbildningar, läsa in minst svenska B och kompletera sina utbildningar vilket brukar ta några år. Sen kan vi ju diskutera alla svenskar som inte arbetar. Ungdomsarbetslösheten är uppe i 20 procent ändå så finns det jobb som städare ute. Men Långtidsjuksrivningen för psykisk ohälsa och även förtidspension för detta hos ungdomar är hög. Och de vill inte ta de jobbb som finns och de orkar inte psykisk ett vanligt kneg och tycker det är för dåligt betalt. Tur vi har invandringen. Annars hade Svergie stått still.


    Bullahit, de där aspergarna och dylikt utnyttjar bara bidragen för att slippa jobba. Jag har asperger och blir deprimerad emellanåt men jag kämpar ändå, oavsett vad. Och hade valet varit att jobba eller bo på gatan kan jag GARANTERA att de hade valt att jobba för de är inte oförmögna till det. Alla ska skylla på nån jävla diagnos nuförtiden, jag tänker inte betala en krona iallafall, jag hatar skatt! Och vår statsminister som f.ö inte ens kan tala ordentligt. Skamligt!
  • Anonym (Inte rasist men)

    Om det ändå vore som på 60-talet igen. Allt såg så trevligt ut då. Jag hoppas verkligen att vår statsminister vaknar upp en dag. Jag hoppas det. Sen hatar jag VPK också. Kommunismen är BARA till för de som misslyckats i livet. Samt en massa ja-sägare som är med i tv-rutan

  • Anonym (Inte rasist men)
    TvillingmammaVästgöte skrev 2021-01-31 10:13:15 följande:

    Danmark är med i EU och har knappt någon asylmottagning längre.Under 2020 beviljades endast 600 personer asyl i Danmark. Danmarks integrationsminister säger till SVT att detta var ett utmärkt resultat för 2020. Det är färre att hitta bostad till, färre att försöka finna arbeten till och färre som skall tilldelas en läkare, säger integrationsministern.


    Troligen kommer vi få samma ordning i vårt land om bara sosseavskummen inte blir omvalda. Det var ju valfusk 2018 också, det var därför det här landet gick laglöst så länge. Alldeles för många röstade på SD, kommer säkert mörkas nästa år också.
Svar på tråden Hur ska vi få ordning i samhället igen?