Inlägg från: crh321 |Visa alla inlägg
  • crh321

    BF Oktober 2021

    Jag plussade svaagt i helgen och igår fick jag 2-3 veckor på clearblue digital! Bör vara i vecka 5 (5+1) med BF i början av oktober. Första barnet så är verkligen en rookie, är så glad och rädd! Inte vågar kontakta BM än då allt är för läskigt samt att jag är så rädd för missfall, men jag hoppas detta ska gå vägen!

    Kul att följas åt här och lycka till alla! <3

  • crh321

    Hej igen! <3

    Undrar hur det är med symptomen hos er alla? Jag trooor jag är i vecka 6 (5+1) med BF kring 5-6 oktober om jag räknat rätt, och är nästintill symptomfri. Är jag ensam om det? Var jag än läser så har folk superömma bröst, molvärk och extremt illamående medan jag själv knappt känner av att jag är gravid.

    Hade lite ont/spända bröst i några dagar men det har försvunnit sedan igår. Känner mig kanske lite uppblåst i magen/viss värk ibland men det är det. Inget illamående eller extrem trötthet osv som alla andra verkar ha.

    Är så orolig att det är något fel och att bebisen inte lever... ni som är ungefär lika långt gångna - hur känner ni? Några symptom, inga symptom eller kommer de och går?

    Så svårt att inte tänka katastroftankar, detta är mitt första barn så jag vet inte riktigt vad som är normalt och inte.

    Stor kram till alla! <3

  • crh321
    Sussna85 skrev 2021-02-04 10:03:36 följande:

    Denna gång hade jag symtom innan jag ens plussande,det stack i brösten på ett vis jag inte har upplevt förut. Och ett konstigt brännande i livmodern  7 dagar efter insättning. Nu molar det lite titt som tätt...

    Men vi är väldigt nära varandra då!

    Gick just in i vecka 6 idag (5+0) enligt apparna och jag har varit illamående till och från i 2 veckor nu,plus igår och idag en jävla huvudvärk.

    MEN,mina två andra graviditeter så har jag känt så gott som nada!

    Men min första,sonen,var det bara plusset på stickan som gjorde att jag förstod att vi äntligen var gravida. Sen kände jag ingenting genom hela graviditeten.

    Med dottern så kände jag ett lätt molande dagarna före BIM,sen inget mera. Illamåendet kom då först i v8 typ.Sen när det hade gått över så kände jag ingenting utöver det normala då heller.

    Så summasummarum,alla graviditeter är så olika,och så individuellt hur man upplever det från person till person. Så många som går utan symptom utan att det betyder nån fara

    Sambon kläckte ur sig att mitt dåliga mående så tidigt denna gång beror på min ålder.Hmfp...Tack för den lixom! Haha


    Då hoppas jag verkligen att jag har en sån graviditet du haft med dina tidigare två, haha! Tack att du tog dig tid att svara, gjorde mig lite lugnare <3 ska försöka njuta av att jag mår ganska bra och försöka tänka att man väntar barn & inte missfall, även om det är svårt såklart! Stort grattis själv till plusset och kul att vi är så nära varandra! :)

    Jag är själv inte så ung (27, fyller 28 i slutet av året) så kanske börjar jag må skit också snart haha! ;) Bokade in inskrivning nyss (i mitten på mars dock, första tiden som fanns), och det känns litelite mer verkligt nu!
  • crh321
    Rosahimmel86 skrev 2021-02-05 05:56:33 följande:

    Jag är så orolig för missfall

    Jag fick plus i tisdags på BIM +2

    Jättesvagt var det

    Sen plussade jag med CB på BIM +3 och fick "gravid vecka 1-2"

    I morse BIM +5 tog jag en sticka till för att se om den blir starkare

    (Det ska den ju bli eftersom HCG ökar) men den var nästan blank :(

    Jag har aldrig upplevt detta förut

    Men jag får ställa in mig på att detta kanske inte går vägen denna gång heller


    Hej! Jag är liksom du orolig för MF, fick väldigt svagt plus trots att jag testade bim+4, sedan gravid 2-3 på clearblue några dagar efter. Borde varit 3+ för mig där. Känner inte heller några särskilda symptom alls, så man tänker såklart katastroftankar.

    Hoppas det går vägen för oss båda, jag håller tummarna <3 lättare sagt än gjort, men försök att inte oroa dig allt för mycket och boka in tidigt ultraljud om möjligheten finns i din stad. Tänker på dig!
Svar på tråden BF Oktober 2021