Inlägg från: FruGryning |Visa alla inlägg
  • FruGryning

    BF Oktober 2021

    Hej tråden!

    Efter en kemisk graviditet i december så har jag äntligen plussat idag igen på ÄL+9!

    Om allt går bra blir det fjärde barnet med bf 17-18/10 sisådär.

  • FruGryning
    Blecka skrev 2021-02-03 16:31:17 följande:

    Hej

    Är misstänkt i vecka 4 +2 och jag tänkte ta första test imorgon. Det är min första gång och jag undrar om ni som testat positivt, har det varit ifrån morgonurin?

    Jag misstänker då jag i söndags (31/1 fick en mindre blödning som slutade fort och var minimal). Likt en spotting men kom inget mer. Har även känningar likt mensvärk och har reagerat på att jag är väldigt trött och igår somnade jag redan vid 20-tiden helt utslagen. Går även på toa cirka 3 gånger mer än vanligt de senaste 4 dagarna.

    Håller tummarna!


    Jag höll mig i 2 timmar. Höll på att kissa på mig nästan. Drack inget under de två timmarna. Fick ett starkt plus idag 9 dagar in i lutealfasen. Lycka till. Håller tummar och tår för dig.
  • FruGryning
    crh321 skrev 2021-02-04 09:29:44 följande:

    Hej igen! <3

    Undrar hur det är med symptomen hos er alla? Jag trooor jag är i vecka 6 (5+1) med BF kring 5-6 oktober om jag räknat rätt, och är nästintill symptomfri. Är jag ensam om det? Var jag än läser så har folk superömma bröst, molvärk och extremt illamående medan jag själv knappt känner av att jag är gravid.

    Hade lite ont/spända bröst i några dagar men det har försvunnit sedan igår. Känner mig kanske lite uppblåst i magen/viss värk ibland men det är det. Inget illamående eller extrem trötthet osv som alla andra verkar ha.

    Är så orolig att det är något fel och att bebisen inte lever... ni som är ungefär lika långt gångna - hur känner ni? Några symptom, inga symptom eller kommer de och går?

    Så svårt att inte tänka katastroftankar, detta är mitt första barn så jag vet inte riktigt vad som är normalt och inte.

    Stor kram till alla! <3


    Jag har inte passerat BIM än, är på ÄL+10 idag, men har fått fina plus både idag och igår. Mina bröst spänner och värker och får inte plats i BH:n. Är konstant hungrig och våldsamt trött. Och så galet lycklig mitt uppe i allt. ????
  • FruGryning
    081214 skrev 2021-02-05 12:49:45 följande:

    Hallå hallå! Hoppar in här jag också. Trodde aldrig jag skulle vara med i en sån här tråd igen ???? ett väldigt oplanerat plus fick jag igår. Jag som aldrig skulle skaffa en sladdis och var så nöjd med att ha stora barn vid hyfsat ung ålder (32)

    Men flexibel som man är så kan jag nu inte sluta tänka på graviditet, förlossning, amning, bebisgos och barnvagnspromenader. Barnen kommer vara 13, 9 och 7 när denna stjärnan kommer om nu allt går som vi hoppas! Någon mer som väntar en oplanerad fjärde sladdis?

    Har kört säkra perioder i 6 år och det har funkat klockrent, känt av ägglossning tydligt. Men denna månaden har jag inget känt och inget var som det borde vara. Testade negativt på dag 40 och positivt på dag 45. Så tror jag har bf omkring 16 oktober.


    Väntar också en fyra. Dock varken oplanerad eller sladdis. Min trio är 10, 8 och 3. Är 34 och den här diananten är väldigt välplanerad. Dock chockad över att det gick på tredje försöket.

    Trean tog nästan ett år på sig att bli till. Mitt BF borde vara 17/10.
  • FruGryning
    Lillamy94 skrev 2021-02-07 07:46:04 följande:

    Finns det någon fb-grupp?


    Jag har sett en, bf oktober 2021. Jag skulle gärna vilja gå med men eftersom det är så tidigt vill jag inte att mina kontakter ska se den gruppen på min sida. Får nog vänta tills jag passerat den magiska 12-veckors gränsen.
  • FruGryning

    BF-lista för BF oktober 2021:

    Bf 5/10 - Fru89, andra barnet

    BF 17/10 FruGryning fjärde barnet

  • FruGryning
    Al88 skrev 2021-02-07 15:49:45 följande:

    Hade ett MA i september (2:a gången,första var sept 2012 innan mitt första barn) och känner mig så extremt orolig nu igen..jättejobbig känsla...vet inte är jag hade äl men den kom iaf tidigare än väntat (äl sekret den 9 januari) och så plussade jag den 25 januari )...har räknat med att jag tidigast möjligt plussade äl+ 11 men sannolikt senare (digitalt visade 1-2 v) så misstänker bf mellan 5-7 oktober någongång..vill så gärna göra ett tidigt vul eftersom det var i v 5+5/6 då man hittade en hjärtaktivitet som sedan 1 vecka senare hade avstannat...

    De dagarna närmar sig typ nu då funderar på när jag ska boka vul kommande vecka ( har gått ofta till gyn det senaste året och hon hjälpte mig även att mekaniskt avlägsna fostret+ cytotec när gyn.akuten vägrade ens ge cytotec) så jag har stort förtroende för henne..

    Vill gärna boka typ imorgon men kanske smartast att avvakta några dagar men det är svårt..när har ni andra oroliga själar bokat tidigt vul (vet att vissa har regler på antal veckor men jag menar om ni kunnat /velat)


    Jag skulle hemskt gärna vilja göra ett tidigt VUL och sedan ett halvvägs till RUL vid vecka 12-13 typ. Men där jag bor får man inget VUL och inget kub heller om man inte fyllt 35. Jag tänker en vit lögn om en blödning eller så för att få komma in på VUL runt 6-7 veckor. Tänkte punga ut för ett NIPT i privat regi sen runt vecka 10.
  • FruGryning
    rollingsky skrev 2021-02-07 20:48:08 följande:

    Jag har plussat före bim och är ju sjukt orolig för att det är så tidigt! Enligt beräkningar plussade jag igår på bim -5. Idag var det starkare. Ska testa med ett digitalt test men är nojig att det ska stå att jag inte är gravid för att det är tidigt.

    Har testat med stickor från testlagret igår och idag, totalt 4 test som alla har visar positivt streck (ganska svagt men ändå tydligt). Det kan ju inte vara fel när det visat positivt på fler? Känns så himla overkligt.


    Jag testade positivt på BIM -9. Har testat varje dag och strecket har blivit starkare. Känner inga direkta symptom förutom att brösten blivit fylligare och tyngre. Är hysteriskt orolig och livrädd. En oktoberbebis vore ju så perfekt. Jag fyller år 27/10 och mitt BF är 17/10.
  • FruGryning
    Aklejan skrev 2021-02-11 10:42:24 följande:

    Hej och grattis!

    Jag är absolut intresserad av att vara med i en fb-grupp, dock en som är privat/hemlig där man måste bli inbjuden. Har förstått att redan finns grupper men de är synliga. Sen är det ju lättare att hålla koll på alla om man inte är såå många med i gruppen :)


    Jag skulle också gärna vara med i en hemlig grupp. Kommer hålla tyst om graviditeten utåt ett bra tag till. Kanske inte alls berätta på soc media förrän barnet fötts. Är så galet nervös och orolig. 4+4 idag.
  • FruGryning
    081214 skrev 2021-02-13 08:14:28 följande:

    Bara jag som fortfarande tar dagliga graviditetstest? Köpte ett paket med 15 stickor i. Testade positivt på den första jag tog så nu har jag unnat mig att få se ordentlig stegring! Men tror inte det blir starkare nu x) lyxigt att få positivt graviditetstest minst en gång om dagen i 10 dagar :D det får det hela att kännas lite mer verkligt.

    Här är dagens :)


    Ja varje dag. Idag slog CB om från 2-3 till 3+.

    Är 4+5-ish idag. Nu är teststrecken starkare än kontrollstrecken och det känns på något sätt lugnande, som att jag har någon slags kontroll.
Svar på tråden BF Oktober 2021