Inlägg från: JesFon |Visa alla inlägg
  • JesFon

    BF Oktober 2021

    Hej allihop! Jag är 32 och väntar nu mitt andra barn. Är i v 4+5 och är beräknad 22oktober.

    Har pcos och vi har kämpat 1.5år för detta mirakel!

    Jag upplever mig trött, svullen gasig.. lätt illamående när jag har värmen på i bilen. I graviditeten med min dotter som är 7år, mådde jag illa och kräktes i 3mån ???? så vi får se när/om det kommer denna graviditet.

  • JesFon
    Sle88 skrev 2021-02-19 12:11:35 följande:

    Jag har värk! Eller det värker/svider/hugger om vartannat. Kan inte bestämma mig för om jag tycker det är positivt att känna något eller om det är oroande för att det gör ont...??


    Upplever ofta hugg och värk, strålar ibland ner mot blygläpparna som när jag har mensvärk annars.. vad jag förstår är det normalt då ligament och livmodertappen töjer sig och växer. Gick in i v 6 idag, stor som en ärta! Ska på ultraljud på tisdag hos min fertilitetsutredare för att "fastställa" graviditeten. Spänd och nervös.

    Ska dock inte på inskrivningssamtal förens vid, bor i Stockholms län
  • JesFon
    Emlan93 skrev 2021-02-20 20:43:18 följande:

    Troligtvus tidigt missfall idag :'(. Jag började blöda imorse efter sex och det har kommit mycket blod, blöder fortfarande. Även värk i högerdel av magen så har varit inne på gynakuten. De har tagit prover och gjort vul. De såg ingenting på VUL, inga tecken på graviditet i v5+1, de såg att jag var svullen på högersida så nu behöver jag göra uppföljning för att se om det är utomkvedshavandeskap.. fy fan vilken dag, så i chock och ledsen såklart. Jag checkar ut tills vidare. Önskar er andra lycka till <3


    ?Styrkekramar
  • JesFon

    Gissar ni här? Vad roligt! Går in i v 15 imorgon och är supernyfiken

    Gissa gärna på min, tycker det är roligt och intressant vad andra ser.

  • JesFon
    FJulias skrev 2021-04-25 23:01:27 följande:

    Hej! Jag hittade precis där här tråden! Jag är gravid i vecka 16 och har en fråga kring ett konstigt symtom. Ibland när jag sätter mig ner eller vänder på mig, sittandes eller ståendes så liksom knäpper det till precis under huden på mig. Det känns inte som att det är i själva livmodern utan snarare i huden. Det är mitt andra barn och kan inte minnas om jag kände detta förra gången. Det känns lite som att något lossnar ifrån huden fast helt utan smärta. Någon som har idéer om vad detta kan vara? Är det huden som tänjs ut? Haha... så skumt.

    Kram på er alla! <3


    Hej! Välkommen.

    Jag funderar på om det kan vara samma som jag haft ett par veckor. Jag är i v 15 nu och det "knäpper" till i höger sida vissa gånger jag reser mig upp. Jag har dragit slutsatsen att det kan vara muskler eftersom allt flyttats åt sidorna mer eller mindre nu! Haha
Svar på tråden BF Oktober 2021