• Fru89

    BF Oktober 2021

    Tråden för oss med BF oktober 2021

    Här samlas vi och följs åt i resan under och efter graviditeten.

    Stöttar, frågar, undrar, diskuterar och peppar!

  • Svar på tråden BF Oktober 2021
  • Jessnr4

    Hej! Plussade innan helgen och enligt app bf 1:a oktober. Dock kommer jag inte gå hela vägen OM detta stannar. Är äldre och högriskgrav men hoppas allt går vägen <3

  • mria

    Hej och grattis alla!

    Jag tog äl-test igår bara på skoj eftersom mensen var sen. Det blev positivt så jag fick panik och tog grav-test idag som visade positivt. Hade halvkonstig mens sist men om den var "en riktig" har jag bf oktober också.

    Vi har inte planerat bli gravida. Har 3 barn här hemma redan (varav 2 bonusar) och jag vet inte riktigt än hur jag känner inför detta. :)

  • EnPetra

    Hej,

    och grattis till alla!

    Hoppar in jag också. Plussade igår, tänkte egentligen inte ta ett test ännu, men det blev så för att jag ville kräkas av att steka kyckling ????. väntar andra barnet med bf 4 oktober :)

  • MrsFerh

    Jag plussade i måndags så bf 3 okt ????

    Blir vårt andra barn men trodde nog inte det skulle gå så snabbt, har en liten kille på 7 månader hemma????men är glad för plusset för vi ville ändå ha tätt. Grattis alla ni andra ????

  • Malinholmberg
    Fru89 skrev 2021-01-26 20:58:43 följande:

    Grattis alla!! Kul att det börjar bli några stycken nu :)


    Jag håller verkligen med :)

    Känns väldigt tryggt för mig som gravid med mitt första barn att vi börjar vara några stycken och att vi kan ta stöd av varandra
  • Aklejan

    Hej och grattis till er alla!

    Jag plussade, lite svagt, imorse så jag hänger med er jag också Glad

    Har haft symtom sedan förra måndagen och mensen beräknas egentligen de närmaste dagarna, så det är väl därför testet va svagt. Beräknad bf 7 oktober. Jättekul och äntligen känner jag Glad Har en dotter på 3,5 år sedan tidigare, och vi har nu försökt sedan juni att få till ett syskon.

  • ems86

    Fler än jag som gått in i den stora nojan? Mensliknande smärta och färgade flytningar. Precis samma som jag haft vid tidigare graviditeter, som slutat väl, men vad hjälper det när nojan slår till?

    En till fråga. När kontaktar ni barnmorska?

Svar på tråden BF Oktober 2021