Svar på tråden Otrohet?
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 09:54
  3582 visningar
  450 svar
  Inlägg från Anonym (BBW) Visa alla inlägg
  450
  3582

  Otrohet?

  Kul. Tredje personen på tre dagar som är tillsammans med en person som misstänks vara otrogen och samtidigt visar tecken på att vara helt blåsta när det gäller enkla sätt att skydda sig på. Två personer som bor på samma gata och ringer till varandra med registerade mobiler vad är oddsen för att det på samma gata bor två så osmarta individer.

 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 10:34
  #19
  -1
  Anonym (zacke) skrev 2021-02-03 10:27:31 följande:

  Ja det hade ju kanske varit smart....löser betydligt knepigare bekymmer hela dagarna på jobbet men antar att jag blev perplex och inte tänkte till ordentligt och utnyttjade alla möjligheter som stod till buds, lite handlingsförlamad. Det tog en bra stund innan jag ens kom mig för att kolla upp numret. 


  Du skall vara väldigt glad för att du inte gjorde det om det nu mot förmodan finns någon sanning i detta. Att utge sig för att var någon annan är högst olagligt och det är det också att läsa andras mail, sms och liknande. Man kan tycka vad man vill om otrohet men det är på inget sätt något olagligt så att bryta mot lagen för att finna bevis för en otrohet är väldigt osmart.
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 11:41
  #26
  Tukt skrev 2021-02-03 11:28:39 följande:

  Högst tveksamt om det skulle vara ett brott. Lagen om urkundsförfalskning är så vitt jag vet inte skriven så. Skulle också tro att en tingsrätt åtalar någon för dataintrång för man svarar på en älskarens SMS. Än mindre att att kvinnan i det här fallet skulle ha mage att göra det.


  Kan garantera att det kan bli minst sagt bekymmersamt om man utger sig för att vara någon annan. Har från jobbet ett rätt färskt exempel på en facerape som inte handlade om att söka information och snoka utan bara om att gör något som man för stunden tyckte var lite skoj. Kan lova att det inte var det minsta skoj med polisanmälningar. förhör och annat.
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 12:13
  #32
  -2
  Anonym (Andreas) skrev 2021-02-03 12:06:36 följande:

  Fast dom behöver inte ha träffats hemma knäppskalle.. Dom kan ju ha åkt till ett hotell eller befunnit sig på ett ställe när de borde varit på jobbet rent tidsmässigt..


  Och är då så obegåvad att dom inte tar en taxi, åker kollektivt eller sammåker i en bil som någon av parterna äger eller på annat sätt har full koll på. Du får ursäkta men begåvningen på detta troll är inget som imponerar. Jag har lekt otrohetslekar i mer än 10 år så jag har rätt bra koll på hur man gör om man inte är totalt obegåvad.
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 13:17
  #38
  Anonym (zacke) skrev 2021-02-03 12:25:57 följande:

  Dem flesta hoppas jag inte är som du. Utan är tyvärr med om det för första gången. Dem flesta tror jag knappast är "proffs" på otrohetsaffärer utan som det har skrivits tidigare majoriteten av all otrohet är en gång på fyllan typ. 


  Ja men om det är en gång på fyllan på en fest eller liknande så lämnar man inga digitala spår och om man sedan går vidare så blir man självklart försiktig med vilka spår man lämnar.
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 13:22
  #40
  Tukt skrev 2021-02-03 12:13:08 följande:

  Men det är skillnad på att göra ett medvetet dataintrång, om än på skoj, och på att skicka ett sms för att se om någon är otrogen. Och som jag också skrev så lär anmälningsbenägenheten ändå vara mikroskopisk.

  Och i sammanhanget  med all skit som TS och hans fru kommer att ha, är det nog en fjärt i universum om det ändå skulle anmälas.

  Känns som du hakat upp dig på en ickefråga av oklar anledning.


  Där skall du nog tänka om. Kan garantera att jag utan att tveka skulle anmäla alla former av försök till intrång eller försök till att utge sig för att vara jag. I detta läge blir det ett smutsigt krig och är det något jag är känd för så är det att vars totalt hänsynslös om det kommer till smutsiga krig.
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 14:08
  #42
  Anonym (Andreas) skrev 2021-02-03 14:02:43 följande:

  Och du är mer än lovligt naiv i din lilla värld om du tror att alla otrogna tänker som du. Alla har inte heller samma förutsättningar som du. Alla utgår ifrån sin egen verklighet.

  Jag har varit otrogen i flera år jag också och att vara det med en person i min omedelbara närhet som jag dessutom jobbade och umgicks med var det bästa alibit ever.


  Tycker nog att du själv svarade på frågan vem av oss det är som är naiv. På vilket sätt hindrar det att man är försiktig med vilka spår man lämnar efter sig bara för att man är bekanta på sedan tidigare. Har haft både kollegor och affärsbekanta som älskare och då är i alla fall jag extra försiktig med vilka spår som finns.
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 14:37
  #45
  Tukt skrev 2021-02-03 14:31:04 följande:

  Jo, fast nu handlar ju inte den här tråden om dig. Är helt övertygad om att du är helt hänsynslös utifrån hur du argumenterar. Men nu handlar den  tråden specifikt om TS och kanske också generellt för hur de flertalet resonerar.

  Och har man barn så slår i regel all typ av hänsynslöshet tillbaks mot en själv. Om man ens kommer dit. De flesta är arga, ledsna, sårade, men är vuxna nog att inte skapa ett krig. I synnerhet inte när det finns barn med i bilden.


  Det är självklart upp till dig om du tror på detta. Jag känner allt för många som i vissa lägen blir helt hänsynslösa och hämndlystna för att chansa. Kan också berätta en lite hemlighet. Barn är det bästa vapnet som finns i konflikter.
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 15:21
  #51
  -2
  Tukt skrev 2021-02-03 15:10:23 följande:

  Ja, det finns det säkert. Men att utgå från att alla ska bete sig som egoistiska arslen kan  i sig vara en smula kontraproduktivt. Framför allt så tror jag flertalet faktiskt INTE vill bli en sådan människa. Än mindre argumentera för det för att få det framstå som något naturligt och rent av berömvärt.

  Men framför allt är inte TS där än. Det är förmodligen inte det han eller familjen behöver tänka på just nu.


  Där har ju redan TS börjat enligt egen utsago så han bör nog vara beredd på krig och förmodligen ett rätt blodigt sådant, påhejat att begåvningsreserven på FL som inte har den minsta koll på vad man får och inte får göra och vad som är lagligt och olagligt. TS har gjort bort sig rejält genom att snoka och nu är det nog bara att bita i det sura äpplet.
 • Anonym (BBW)
  Ons 3 feb 2021 15:40
  #54
  -1
  molly50 skrev 2021-02-03 15:31:35 följande:

  Är det något jag har missat? Ta har väl inte snokat utan bara råkat svara i sin frus mobil i tron att det var hans.


  Att kolla samtalslistor och kontakter är i alla fall i min värld att snoka. Om du bland dina rosa små dunkuddar inte ser det så säger det tyvärr en hel del om din moral och förmåga tolka lagar.
 • Anonym (BBW)
  Mån 15 feb 2021 08:05
  -1
  Snucke skrev 2021-02-15 07:42:21 följande:

  Kan bara inlägga detta när det gäller äktenskapsförord då jag har en hel del erfarenheter och har forskat en hel del i det nu efter rett upp dödsbon. Det är inte fel det TS skriver i mitten på år 2011 så ändrades registreringsförfarandet och skattemyndigheten tog över helt sant men som jag vet nu och säkert hans advokat vet att om det finns ett äktenskapsförord registrerat i ett statligt arkiv låt vara i riksarkivet i Huddinge så är det väldigt få advokater som inleder en process om dess äkthet och hur som helst även om TS fru skulle skaffa sig en ung aktiv advokat som vill processa om allt så vinner dem ganska mycket tid för att få sitt äktenskapsförord giltigt och registrerat på det "nya" sättet. Detta kan nog alla familjerätt advokater där ute skriva under på att långt långt ifrån alla gamla äktenskapsförord har blivit överflyttade till det nya arkivet och registret det kan ha att göra med allt från tidsfaktorn till den mänskliga faktorn. Vi har till och med hittat 2 äktenskapsförord i gamla landsarkivet och trots en mycket infekterad arvstvist i det dödsboet var det ingen av advokaterna som betvivlade dess äkthet och har bestridit det. Jag personligen tycker TS verkar ha en smart kompis som vet vad stämplar och datum kan vara värda och förmodligen vet att just nu i dessa tider kan det ta ganska lång tid innan dem får in det i nya registret.


  Parodin fortsätter.
 • Anonym (BBW)
  Mån 15 feb 2021 08:12
  Snucke skrev 2021-02-15 08:09:36 följande:

  Jag har sett dina inlägg både här och på andra trådar och jag tror personligen att du är ganska dum faktiskt och inte heller riktigt navlad som person. Jag har ingen aning om det går jag har själv inte provat. Men det borde gå i teorin i alla fall att föra in det den vägen i riksarkivet eller få det stämplat direkt i Huddinge och i så fall gäller datumet på stämpeln. Har dem tur när det sen läggs in i nya registret så lägger handläggaren in datumet på stämpeln i registret. Nu är det ju här bara teorier för TS fru har ju inte ens bestridit äktenskapsförordet än och har dem tur igen så hinner det registreras innan ett eventuellt bestridande skulle komma. 


  Hur hade du tänkt dig att det skull registreras genom att förra veckan stämplas i tingsrätten. Humor på hög nivå.
 • Anonym (BBW)
  Mån 15 feb 2021 08:35
  Snucke skrev 2021-02-15 08:25:31 följande:

  Precis som jag skrev jag vet inte om det går jag har inte provat, har du?

  Men OM dem har lyckats att få in det i ett statligt register (sen så kommer vi in på mina domäner) Så vet jag att inga advokater jag har stött på hittills i mina sammanhang bestrider det. Men återigen så hänger alla upp sig på ett äktenskapsförord som inte ens är ifrågasatt än.


  Tror du på fullt allvar att det det finns en enda familjerättsadvokat som inte skulle bestrida ett äktenskapsförord som har legat oregistrerad i mer än 10 år. Plus att tingsrätten är inte en framkomlig väg att registera denna typ av dokument idag. Om TS mot all rimlighet lyckats få en tingsrätt att i förra veckan stämpla 10 år gamla dokument så saknar dessa stämplar helt värde och skulle bara öka risken att giltigheten kommer att bestridas. Är självklar en helt annan sak med gamla dokument som hittas i arkiv den äktheten ifrågasätter man inte om det inte finns mycket goda skäl att misstänka förfalskningar och annat.
 • Anonym (BBW)
  Mån 15 feb 2021 09:07
  Snucke skrev 2021-02-15 09:05:01 följande:

  Har TS lyckats få dem stämplade och arkiverade så skulle jag personligen tro att dem gäller redan nu med min erfarenhet. Gamla dokument per se är ingen som helst problem att få stämplade för att få gällande det gör jag själv dagligen dock inte ett just ett sånt här fall. Äldsta dokument vi hittat och registrerat var 42 år gamla.


  Inte en chans med dokument som det finns tydliga rutiner för.
 • Anonym (BBW)
  Mån 15 feb 2021 09:20
  Snucke skrev 2021-02-15 09:18:59 följande:

  Jag tror du har fel....men för säkerhets skull ska jag se om jag kan lyssna med vårt advokatteam idag.


  Lycka till.
 • Anonym (BBW)
  Mån 15 feb 2021 10:49
  -1
  Snucke skrev 2021-02-15 10:23:03 följande:

  Kors i taket, fick tag på en därnere direkt. Du har rätt för att vara 100% säkra och gälla odiskutabelt så MÅSTE äktenskapsförord vara registrerat i nya registret Men Sverige har begått enormt stora fel vid flytten av register och vissa tingsrätter har inte ens skickat in sina dokument överhuvudtaget till nya registret så det är tydligen lite av en heder mellan advokater att inte bestrida korrekt inlämnade gamla äktenskapsförord då det varit makars önskan speciellt som i våra fall vid dödsbon. Vid skilsmässor så kan bedömningarna vara helt annorlunda. Så ni som skrivit äktenskapsförord 2011 och äldre kolla upp så ert är överfört till nya registret annars begär ut det gamla ur arkivet eller om ni har det hemma och skicka in. Det ska tydligen inte vara omöjligt få dokument stämplade och arkiverade men blir då bara en offentlig handling och det går att bestrida eller som vår advokat uttryckte det precis ALLT går att bestrida.


  Det kommer absolut i detta fall att bestridas. Blir ett helt annat läge om man gemensamt ser till att få det registrerat. Stämplingar straxt innan man lämnar in en skilsmässoansökan gör bara det hela mer suspekt och fruns advokat kommer största sannolikhet att bestrida giltigheten. Lite skillnad om det från början var korrekt inlämnat men inte överfört till Skatteverket. Att komma med dokument som är 10 år gamla med nya stämplar kommer förmodligen bara att kosta dyra arvoden för TS till ingen nytta. Tyvärr är jag så neslig att jag är en av dom som i det läget kommer att hånskratta åt TS.
Svar på tråden Otrohet?
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...