Inlägg från: Anonym (Djävulens advokat) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Djävulens advokat)

  Otrohet?

  Du hade kunnat skriva ett sms från din frus mobil och fiskat lite om vad den där mannen egentligen menade. Hon har så klart legat med honom, frågan är mest hur länge det pågått (bra fråga att ställa "Hur länge är det vi har träffats nu egentligen? :) Det känns så fint att vi hittat varandra."). Fy f..... 

 • Anonym (Djävulens advokat)
  Anonym (zacke) skrev 2021-02-03 10:27:31 följande:
  Ja det hade ju kanske varit smart....löser betydligt knepigare bekymmer hela dagarna på jobbet men antar att jag blev perplex och inte tänkte till ordentligt och utnyttjade alla möjligheter som stod till buds, lite handlingsförlamad. Det tog en bra stund innan jag ens kom mig för att kolla upp numret. 
  Klart man blir ställd, chockad rent av. Jag förstår att samtalet måste ha kommit som en kalldusch.

  Det enda du kan göra nu är att konfrontera henne, och om hon försöker skämta bort så får du stå fast vid att du faktiskt inte är så dum i huvudet som hon tror. Låt henne inte gaslighta dig! Du VET vad du hörde, och du vet nog precis vad det betyder också. Plus hennes beteende, varför stänga mobilerna resten av dagen?? Så gör ingen normal människa! Hon verkade ha blivit rejält skakis när hon insåg att du hade hennes telefon.

  Du kanske skulle se till att ni "råkar" byta telefon någon annan dag och höra av dig till den där karln, eller hoppas att han ringer/skriver.... Du kan samtidigt passa på att kolla vilka appar hon har på sin telefon.

  Skulle det komma fram vad jag tror har hänt skulle jag inte dra mig för att kontakta hans fru heller. Jag skulle inte förvarna någon om det ens.
 • Anonym (Djävulens advokat)
  Anonym (zacke) skrev 2021-02-03 10:45:10 följande:
  Ja alla verkar ju vara så Ooootrooligt "smarta" och verkar tro att otrohetsaffärer är som hämtat ur en spionroman. Jag har ju som du alltid trott att tillfället gör syndaren, lite sprit på en firmafest och en komplimang när det är lite si och så hemma osv. Jo konfrontation måste ju komma ska försöka ställa om och leka detektiv först så man har lite mer att gå på (om det finns)
  Det finns ju appar där man kan spåra sin telefon, var den varit osv.... Jag läste om en person för några år sen som på nåt sätt använde Google maps (?) för att spåra hur han/hon rörde sig över landet och slutresultatet blev en bild eller en text. Kul grej iaf. Folk har ju "run trackers" och annat så de ser precis vilka sträckor de sprungit för dagen. Jag bara tänker högt :) Inte en uppmaning eller så...
 • Anonym (Djävulens advokat)
  Anonym (zacke) skrev 2021-02-03 11:53:45 följande:
  Tänkte börja med att kolla GPS i hennes bil, den står ju på mig så rent rättsligt bör det ju inte vara några problem att kolla upp var bilen befunnit sig och om man kan hitta avvikelser där.
  Det är så klart helt lagligt att se över gps-uppgifter i din egen bil! Jag läste förresten om en kvinna som lämnat en inspelningsapparat i bilen, för ljudupptagning. (Hennes kille/man var otrogen och hon "visste" men hade inte hårda bevis, han ljög bort alla hennes ifrågasättanden.)
 • Anonym (Djävulens advokat)
  Anonym (ooo) skrev 2021-02-03 13:22:14 följande:

  Ring upp mannen annars, eller gå dit och knacka på och säg att du vill prata, innan du säger något till henne. Du kommer ju märka på honom om han blir nervös osv. Fråga honom varför han sa så där i telefonen. 


  Ja det var ju en bra idé! Fast jag skulle inte fråga vad han menade, jag hade frågat rakt ut hur länge han haft en relation med min fru. En rak fråga blir svårare att slingra sig ifrån. En dålig bortförklaring kan vara att han skämtade om "goding" och att det var "underbart" kan betyda ett trevligt samtal över en kaffe. Fullständig lögn så klart men att fråga rakt ut är bättre.
 • Anonym (Djävulens advokat)
  Anonym (BBW) skrev 2021-02-03 15:40:32 följande:
  Att kolla samtalslistor och kontakter är i alla fall i min värld att snoka. Om du bland dina rosa små dunkuddar inte ser det så säger det tyvärr en hel del om din moral och förmåga tolka lagar.
  Att sitta och ljuga om vad ts gör är däremot fullständigt irrelevant för tråden. Om du hade funderat på att läsa vad ts faktiskt har gjort så skulle du snabbt se att Molly har helt rätt, det enda han gjorde var att råka svara i en telefon han trodde var hans egen, ett ärligt misstag. Han har inte alls kollat samtalslistor och kontakter.
 • Anonym (Djävulens advokat)
  Kungsholmsbo skrev 2021-02-03 21:00:46 följande:
  Vad spelar det för roll om detta är lagligt eller olagligt. Jag skulle säga 0. Varför? Det är knappast så att den som blir påkommen med en otrohet väljer att anmäla det eventuella intrånget hos polisen. Skulle gärningen kunna falla in under något brott är det ändå osannolikt att en åklagare skulle gå till åtal med detta. Bevisningen måste ju vara tunn som ett hårstrå. Dessutom svämmar åklagarmyndigheten över av ärenden och det är osannolikt att TS skulle bli fälld. Kan inte alla bara släppa sådant nonsens, snälla.
  Om du hade brytt dig om att läsa innan du hugger hade du fattat att jag svarade ts, eftersom han funderade på om det var lagligt eller inte efter att sura spottkobror började gaffla om laglighet i att kolla upp vad frun har för sig.

  Nästa gång: citera gärna den person du faktiskt borde tilltala, och inte de som inte ens har kommit med invändningar.
 • Anonym (Djävulens advokat)
  Kungsholmsbo skrev 2021-02-03 21:12:32 följande:
  Men varför tar du illa upp, jag har ju inte skrivit något otrevligt till dig. Bara förklarat att frågan om lagligt-olagligt är egal. Svaret är en fortsättning på det du skrev. Så, jag tänker att det är väl inte så konstigt att jag citerade dig.
  Du kändes rätt så otrevlig, faktiskt. Börja gaffla om att det inte spelar någon roll om det är lagligt eller inte, sitta och tjafsa om vad rättsväsendet gör eller inte... Vädja till folk om att "släppa allt nonsens". Det är liksom inte jag som sitter och gapar mot ts om laglighet i vad han skulle kunna tänkas hitta på, det finns en person här inne du borde ha vänt dig till om det men minns inte nicket nu.
 • Anonym (Djävulens advokat)
  Kungsholmsbo skrev 2021-02-03 21:12:32 följande:
  Men varför tar du illa upp, jag har ju inte skrivit något otrevligt till dig. Bara förklarat att frågan om lagligt-olagligt är egal. Svaret är en fortsättning på det du skrev. Så, jag tänker att det är väl inte så konstigt att jag citerade dig.
  Sedan håller jag ju med dig i sak, det är skit samma om det är lagligt eller inte för det känns inte sannolikt att ts fru skulle göra en anmälan, och eftersom det knappast går att bevisa så kommer det inte leda till annat än att polisen lägger sina resurser på helt fel saker.
 • Anonym (Djävulens advokat)
  Anonym (zacke) skrev 2021-02-05 09:54:38 följande:
  Ja rent uppenbara tillgångar kan det vara för sent för beroende på hur länge mitt psyke pallar för att dra ut på tiden men äktenskapsförordet det gäller obönhörligen från det datum tingsrätten stämplar och det var det viktiga. Då kan hon inte komma åt vad jag och min familj gick in med i bygget. Vilket borde betyda att jag kan bo kvar. Har möte med min bankman efter lunch.
  Rena pengar kan du inte smussla undan så lätt men fundera på vilka släktklenoder eller arvegods du fått genom åren som du är rädd om. Sånt skulle jag stuva undan på "mammas" vind, eller annan släkting, tills vidare.

  Jag tror tyvärr inte många är förvånade att det visade sig vara som man kunde tro men bra att du hittade din handlingskraft iaf. Iofs trodde jag du skulle få vänta mycket längre än så för bevis.

  Ledsen för din skull ts, men du hade åtminstone lite förvarning. Försök tänk på barnen i det här bara, om ni ska diskutera så se till att ha dem sovandes hos någon annan. Be frun/exet tänka på hur ni beter er hemmavid tills ni kan flytta isär och att ni pratar med barnen först när det är spikat datum att ni flyttar isär osv.

  Just det, prata med din kompis advokaten om det här med boende och umgänge. Minns inte om du sagt ålder på barnen men små barn brukar oftast hamna hos mamman som boendeförälder men om de är lite äldre kan du lätt få igenom att ha dem hos dig på halvtid. Barn behöver båda sina föräldrar. Be henne att för allt i världen inte tjafsa om det här inför barnen, om hon känner nåt behov av det (fast det egentligen borde vara du eftersom det är hon som förstört allt) så kan ni boka bort barnen en kväll längre fram. Jag tror det räcker om du säger ditt, ni kan ha en kvälls diskussioner men sen behövs det inte mer. Och var väldigt tydlig med att det ÄR slut, inte att hon ska fjanta runt och försöka vinna dig tillbaka med sex/närhet/gullegull, det mår alla bara sämre av. Clean break är bäst. Lycka till.
Svar på tråden Otrohet?