• Tukt

  Otrohet?

  Anonym (zacke) skrev 2021-02-03 08:49:34 följande:

  Min fru och jag har exakt likadana mobiler i måndags glömde jag min mobil hemma. Åker hem på lunchen och hämtar mobilen. Har precis satt mig tillrätta på jobbet och börjat jobba igen när mobilen ringer. Tar upp och trycker på svara och innan jag har hunnit säga något så säger en mans röst " Hej goding, ville bara ringa och tacka för senast det var underbart" blir ställd, huvudet snurrar hinner tänka att jag inte ska säga något och trycker bort samtalet. Tar upp vanliga fasta telefon på jobbet och slår mitt mobilnummer varpå frun snabbt svarar " Hej älskling!..." Säger att jag glömde ta min mobil i morse och att tydligen har hon tagit min. Först fnissas det lite men rätt snabbt övergår det i allvar. "Har du min då, eller?"  Ja jag var hemma nu på lunchen och hämtade vad jag trodde var min mobil. Snabbt kommer det en order " Ok då gör vi så här, vi stänger båda av våra mobiler nu så det inte blir fel, så byter vi tillbaka ikväll och ringer upp dem som lämnat meddelanden och förklarar" Jaha ok säger jag. Jag låter hennes vara på men på ljudlöst.....ser att samma nummer ringer 3 ggr till under dagen men jag svarar inte, fast det kliar att svara och be personen fara och flyga. Numret finns inte inlagt i hennes mobil under kontakter. Gör en koll på numret och får träff, det går till mannen i en familj på samma gata en bit ifrån där vi bor. Säger jag något om samtalet så kommer det skämtas bort eller det var säkert en felringning eller det var ju ett vanligt nummer eller hur så då är det ju ingen kontakt som jag känner. Hur gör man nu?


  Utifrån din beskrivning så låter det klockrent som en otrohetsaffär.
  Tycker du ska konfrontera. Men försök ha en plan för hur saker ska se ut efter. Vill du skiljas om hon erkänner? Om hon inte erkänner? Hur med eventuella barn och så vidare? Familjeterapi? Psykolog för att kunna lita på varandra.
  Det viktiga är att du inte bara låter känslorna rusa, utan försök vara kall och saklig.
 • Tukt
  Anonym (BBW) skrev 2021-02-03 10:34:05 följande:
  Du skall vara väldigt glad för att du inte gjorde det om det nu mot förmodan finns någon sanning i detta. Att utge sig för att var någon annan är högst olagligt och det är det också att läsa andras mail, sms och liknande. Man kan tycka vad man vill om otrohet men det är på inget sätt något olagligt så att bryta mot lagen för att finna bevis för en otrohet är väldigt osmart.
  Högst tveksamt om det skulle vara ett brott. Lagen om urkundsförfalskning är så vitt jag vet inte skriven så. Skulle också tro att en tingsrätt åtalar någon för dataintrång för man svarar på en älskarens SMS. Än mindre att att kvinnan i det här fallet skulle ha mage att göra det.
 • Tukt
  Anonym (zacke) skrev 2021-02-03 10:01:53 följande:
  Jo det finns ju gemensamma barn som också är en faktor. Vi hade ett uppehåll innan barnen men hittade tillbaka till varandra mest på egen hand men också efter tips från en bra terapeut och sedan dess har allting fungerat fint för oss så detta kom som ett blixtnedslag.
  Tycker också att du ska tänka på att dess mer du eftersöker detaljer runt eventuell otrohet, dess mer kommer de detaljerna göra dig själv illa. Så lek inte för mycket detektiv, det räcker nog med det du har.
  Det är ju också intressant hur de formulerar sig, inför hur du går vidare. Att man benämner varandra på ett romantiskt sätt tyder ju lite på att det är romantik  inblandat och inte enbart sex. Det kan ju betyda att de båda är benägna att skilja sig och skapa en ny familj. Vilket i sin tur gör att saker tenderar att dra ut på tiden. Och den tiden är ofta ganska jobbig, varpå det kan vara bra att du är tydlig med att sätta upp datum för vare sig skilsmässa eller återgång med terapi och annat.
 • Tukt
  Anonym (BBW) skrev 2021-02-03 11:41:54 följande:
  Kan garantera att det kan bli minst sagt bekymmersamt om man utger sig för att vara någon annan. Har från jobbet ett rätt färskt exempel på en facerape som inte handlade om att söka information och snoka utan bara om att gör något som man för stunden tyckte var lite skoj. Kan lova att det inte var det minsta skoj med polisanmälningar. förhör och annat.
  Men det är skillnad på att göra ett medvetet dataintrång, om än på skoj, och på att skicka ett sms för att se om någon är otrogen. Och som jag också skrev så lär anmälningsbenägenheten ändå vara mikroskopisk.
  Och i sammanhanget  med all skit som TS och hans fru kommer att ha, är det nog en fjärt i universum om det ändå skulle anmälas.
  Känns som du hakat upp dig på en ickefråga av oklar anledning.
 • Tukt
  Anonym (BBW) skrev 2021-02-03 13:22:29 följande:
  Där skall du nog tänka om. Kan garantera att jag utan att tveka skulle anmäla alla former av försök till intrång eller försök till att utge sig för att vara jag. I detta läge blir det ett smutsigt krig och är det något jag är känd för så är det att vars totalt hänsynslös om det kommer till smutsiga krig.
  Jo, fast nu handlar ju inte den här tråden om dig. Är helt övertygad om att du är helt hänsynslös utifrån hur du argumenterar. Men nu handlar den  tråden specifikt om TS och kanske också generellt för hur de flertalet resonerar.
  Och har man barn så slår i regel all typ av hänsynslöshet tillbaks mot en själv. Om man ens kommer dit. De flesta är arga, ledsna, sårade, men är vuxna nog att inte skapa ett krig. I synnerhet inte när det finns barn med i bilden.
 • Tukt
  Anonym (BBW) skrev 2021-02-03 14:37:09 följande:
  Det är självklart upp till dig om du tror på detta. Jag känner allt för många som i vissa lägen blir helt hänsynslösa och hämndlystna för att chansa. Kan också berätta en lite hemlighet. Barn är det bästa vapnet som finns i konflikter.
  Ja, det finns det säkert. Men att utgå från att alla ska bete sig som egoistiska arslen kan  i sig vara en smula kontraproduktivt. Framför allt så tror jag flertalet faktiskt INTE vill bli en sådan människa. Än mindre argumentera för det för att få det framstå som något naturligt och rent av berömvärt.
  Men framför allt är inte TS där än. Det är förmodligen inte det han eller familjen behöver tänka på just nu.
 • Tukt
  Anonym (BBW) skrev 2021-02-03 15:21:14 följande:
  Där har ju redan TS börjat enligt egen utsago så han bör nog vara beredd på krig och förmodligen ett rätt blodigt sådant, påhejat att begåvningsreserven på FL som inte har den minsta koll på vad man får och inte får göra och vad som är lagligt och olagligt. TS har gjort bort sig rejält genom att snoka och nu är det nog bara att bita i det sura äpplet.
  Det känns återigen som att det här handlar mer om dig än om TS. Och för att hjälpa honom så tänker jag inte elda på din mentalitet i tråden av avslutar här.
Svar på tråden Otrohet?