Inlägg från: Anonym (zacke) |Visa alla inlägg
 • Anonym (zacke)

  Otrohet?

  Min fru och jag har exakt likadana mobiler i måndags glömde jag min mobil hemma. Åker hem på lunchen och hämtar mobilen. Har precis satt mig tillrätta på jobbet och börjat jobba igen när mobilen ringer. Tar upp och trycker på svara och innan jag har hunnit säga något så säger en mans röst " Hej goding, ville bara ringa och tacka för senast det var underbart" blir ställd, huvudet snurrar hinner tänka att jag inte ska säga något och trycker bort samtalet. Tar upp vanliga fasta telefon på jobbet och slår mitt mobilnummer varpå frun snabbt svarar " Hej älskling!..." Säger att jag glömde ta min mobil i morse och att tydligen har hon tagit min. Först fnissas det lite men rätt snabbt övergår det i allvar. "Har du min då, eller?"  Ja jag var hemma nu på lunchen och hämtade vad jag trodde var min mobil. Snabbt kommer det en order " Ok då gör vi så här, vi stänger båda av våra mobiler nu så det inte blir fel, så byter vi tillbaka ikväll och ringer upp dem som lämnat meddelanden och förklarar" Jaha ok säger jag. Jag låter hennes vara på men på ljudlöst.....ser att samma nummer ringer 3 ggr till under dagen men jag svarar inte, fast det kliar att svara och be personen fara och flyga. Numret finns inte inlagt i hennes mobil under kontakter. Gör en koll på numret och får träff, det går till mannen i en familj på samma gata en bit ifrån där vi bor. Säger jag något om samtalet så kommer det skämtas bort eller det var säkert en felringning eller det var ju ett vanligt nummer eller hur så då är det ju ingen kontakt som jag känner. Hur gör man nu?

 • Svar på tråden Otrohet?
 • Anonym (zacke)
  Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-03 09:16:02 följande:

  Tror du att det finns någon som inte inser att detta är en trolltråd. Finns redan två liknande trådar. Har man något vid sidan om har man förmodligen en kontantkortstelefon enbart för detta och använder man sin vanliga telefon håller man rätt på den och har den låst. Finns inget som är det minsta trovärdigt i detta. Nu var det i en annan tid, ett annat liv och i en annan relation jag hade affärer vid sidan om men jag har väldigt svårt att tro att folk som idag har någon vid sidan om är helt blåsta när det gäller enkla sätt att försäkra sig om att ingen obehörig kan använda telefonen.


  Om du bara visste hur mycket jag just nu önskar att du hade rätt
 • Anonym (zacke)
  Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-03 09:20:27 följande:
  Om det finns det minsta korn av sanning i detta skall du självklart göra slut på en gång för då är hon extremt obegåvad.
  Obegåvad är hon ju i alla fall inte. både bättre tjänst, utbildning och högre lön än jag har. Om det är så att detta möjligen har pågått ett tag? så har hon tills i måndags inte fått mig att misstänka någonting. Hon kvittrar och är så glad och trevlig hemma och rör till det i mitt huvud tills man vet varken in eller ut.
 • Anonym (zacke)
  Anonym (Swing for fun) skrev 2021-02-03 09:34:26 följande:
  Tyvärr tror jag inte för ett ögonblick på detta. Det första man gör är att köpa en billig knullmobil och en anonym e-post.
  Då behöver jag heller inte ha tips för dig heller, du hjälper inte mig ett dugg men tack för tips om jag någon gång bestämmer mig för att vara otrogen. Tack och hej
 • Anonym (zacke)
  Skrellet skrev 2021-02-03 09:31:47 följande:

  Detta är en hemskt jobbig situation och jag har varit i precis samma.


  Det finns ingen universallösning eller svar på din fråga. Ta det lugnt och metodiskt och se till att du har tillräckligt på fötterna när du väl konfronterar.


  Nej det har jag förstått, man inbillade sig att man bara skulle packa väskorna och dra om man råkade ut för det någon gång. Nu när man står här, så är det inte så enkelt längre.
 • Anonym (zacke)
  Tukt skrev 2021-02-03 09:08:15 följande:
  Utifrån din beskrivning så låter det klockrent som en otrohetsaffär.
  Tycker du ska konfrontera. Men försök ha en plan för hur saker ska se ut efter. Vill du skiljas om hon erkänner? Om hon inte erkänner? Hur med eventuella barn och så vidare? Familjeterapi? Psykolog för att kunna lita på varandra.
  Det viktiga är att du inte bara låter känslorna rusa, utan försök vara kall och saklig.
  Jo det finns ju gemensamma barn som också är en faktor. Vi hade ett uppehåll innan barnen men hittade tillbaka till varandra mest på egen hand men också efter tips från en bra terapeut och sedan dess har allting fungerat fint för oss så detta kom som ett blixtnedslag.
 • Anonym (zacke)
  Jonnynilsson skrev 2021-02-03 10:09:07 följande:

  OM det inte är en trolltråd så tycker jag att du skall vara iskall och leka detektiv.

  Samla bevis. Spionera på din fru. Håll koll på henne. Vi avsätter massor av digitala spår dagligen som är busenkla att följa.

  Sen har du ju det där jobbiga med skilsmässa och så. Men det kommer senare. Skaffa bevis först.


  Ja jag har väl börjat inse att det kanske är så man måste/kan/bör göra? Hon var väldigt oberörd när vi bytte tillbaka våra mobiler på kvällen. Hon satt i soffan mittemot och skickade sina meddelanden och ringde upp dem som behövde ringas till.
 • Anonym (zacke)
  Anonym (Djävulens advokat) skrev 2021-02-03 10:17:48 följande:

  Du hade kunnat skriva ett sms från din frus mobil och fiskat lite om vad den där mannen egentligen menade. Hon har så klart legat med honom, frågan är mest hur länge det pågått (bra fråga att ställa "Hur länge är det vi har träffats nu egentligen? :) Det känns så fint att vi hittat varandra."). Fy f..... 


  Ja det hade ju kanske varit smart....löser betydligt knepigare bekymmer hela dagarna på jobbet men antar att jag blev perplex och inte tänkte till ordentligt och utnyttjade alla möjligheter som stod till buds, lite handlingsförlamad. Det tog en bra stund innan jag ens kom mig för att kolla upp numret. 
 • Anonym (zacke)
  Anonym (I know) skrev 2021-02-03 10:28:23 följande:

  Många gånger kan otrohet bla handla om lättillgänglighet. Att man byter mobiler och sånt skit är ju bara på film. Nu för tiden har du din älskare/ älskarinna i mobilen. Lättillgängligt och smidigt Bara ett mess ifrån en dejt.

  Konfrontera och ställ frågan. Och bered dig på svaret. Fundera sen på vad du vill. Finns tilliten kvar? För oavsett vad du (TS) fått svar måste du acceptera det och gå vidare.

  Lycka till!


  Ja alla verkar ju vara så Ooootrooligt "smarta" och verkar tro att otrohetsaffärer är som hämtat ur en spionroman. Jag har ju som du alltid trott att tillfället gör syndaren, lite sprit på en firmafest och en komplimang när det är lite si och så hemma osv. Jo konfrontation måste ju komma ska försöka ställa om och leka detektiv först så man har lite mer att gå på (om det finns)
 • Anonym (zacke)
  Anonym (Djävulens advokat) skrev 2021-02-03 10:48:43 följande:
  Det finns ju appar där man kan spåra sin telefon, var den varit osv.... Jag läste om en person för några år sen som på nåt sätt använde Google maps (?) för att spåra hur han/hon rörde sig över landet och slutresultatet blev en bild eller en text. Kul grej iaf. Folk har ju "run trackers" och annat så de ser precis vilka sträckor de sprungit för dagen. Jag bara tänker högt :) Inte en uppmaning eller så...
  Tänkte börja med att kolla GPS i hennes bil, den står ju på mig så rent rättsligt bör det ju inte vara några problem att kolla upp var bilen befunnit sig och om man kan hitta avvikelser där.
Svar på tråden Otrohet?