Inlägg från: Gameofthrones |Visa alla inlägg
  • Gameofthrones

    Otrohet?

    Anonym (zacke) skrev 2021-02-03 08:49:34 följande:

    Min fru och jag har exakt likadana mobiler i måndags glömde jag min mobil hemma. Åker hem på lunchen och hämtar mobilen. Har precis satt mig tillrätta på jobbet och börjat jobba igen när mobilen ringer. Tar upp och trycker på svara och innan jag har hunnit säga något så säger en mans röst " Hej goding, ville bara ringa och tacka för senast det var underbart" blir ställd, huvudet snurrar hinner tänka att jag inte ska säga något och trycker bort samtalet. Tar upp vanliga fasta telefon på jobbet och slår mitt mobilnummer varpå frun snabbt svarar " Hej älskling!..." Säger att jag glömde ta min mobil i morse och att tydligen har hon tagit min. Först fnissas det lite men rätt snabbt övergår det i allvar. "Har du min då, eller?"  Ja jag var hemma nu på lunchen och hämtade vad jag trodde var min mobil. Snabbt kommer det en order " Ok då gör vi så här, vi stänger båda av våra mobiler nu så det inte blir fel, så byter vi tillbaka ikväll och ringer upp dem som lämnat meddelanden och förklarar" Jaha ok säger jag. Jag låter hennes vara på men på ljudlöst.....ser att samma nummer ringer 3 ggr till under dagen men jag svarar inte, fast det kliar att svara och be personen fara och flyga. Numret finns inte inlagt i hennes mobil under kontakter. Gör en koll på numret och får träff, det går till mannen i en familj på samma gata en bit ifrån där vi bor. Säger jag något om samtalet så kommer det skämtas bort eller det var säkert en felringning eller det var ju ett vanligt nummer eller hur så då är det ju ingen kontakt som jag känner. Hur gör man nu?


    Jag tror att hon är otrogen. Jag skulle inte ha haft så bråttom och byta mobilerna. 

    -hej goding, tack för senast, 

    Jaa, du det skulle jag inte acceptera att det snackas så oavsett otrogen eller inte. 

    Och nr tillhör en person från eran gata? Njaa, det skulle jag också tolka som otrohet. Vem säger så? Räknas nästan som granne. 

    Jag har varit gift i 20 år tre fina barn. Om ngn skulle säga så till min man skulle jag direkt fråga vem fan är det där. Och säga till personen man har gränser hur man säger. Jag är inte svartsjuk av mig men det finns gränser till allt speciellt inblandning i förhållanden.
Svar på tråden Otrohet?