Inlägg från: Anonym (FYI) |Visa alla inlägg
  • Anonym (FYI)

    Otrohet?

    Egentligen finns det ju skapliga bevis på att något i.a.f. pågår som inte är rumsrent... Mer eller mindre order om att stänga telefonen, samma nummer ringer ringer tre ggr. under dagen...(knappast felringning)

  • Anonym (FYI)

    Bra med lugnet men tror ändå du måste agera relativt snabbt om din tanke är att säkra tillgångar. Risken finns att dom pratade om att hans första samtal svarades på, och klickades, då vet hon att du vet/har misstankar.

  • Anonym (FYI)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-05 08:11:54 följande:

    Det har väl hänt så pass att jag nu vet vad jag måste göra. Igår efter ha nattat barnen så ville hon gå på en promenad för att rensa huvudet. Minus 8 grader?..ja ja.. kollar på henne lite ur ögonvrån från köket när hon klär på sig. Det får bli en väldigt kort promenad tänker jag med tanke på att hon inte klär på sig särskilt mycket mer än hoppar i skorna och jackan. Låter henne få ett bra försprång sedan går jag ut efter. Efter den första större svängen på vägen så hinner jag precis se att hon hoppar in i en bil som väntar och direkt åker därifrån. Är för långt ifrån för att se reg nr men det ser ut som en mörk nyare Volvo S90. För mig spelar det inte så stor roll längre vad som utspelar sig i bilen eller med vem jag bestämde mig där och då. Vår ekonomiska situation är lite luddig med arv, tomter, och nybygge etc där både jag och min familj gått in med avsevärda summor och hon i stort sett ingenting så innan jag säger något så ska jag ta hjälp att reda ut vår situation först. 


    Tänkte bara...Hur jävla korkad är man att bestämma träff så här snabbt inpå vad hon borde se som en risk. Inte ens ta på sig kläder som harmoniserar med kylan??
    Du gör ingen större förlust att bli av med henne.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-05 09:50:34 följande:
    Bra fråga....hon fick antagligen bråttom samt att hon inte visste att jag såg henne. Men det spelar ju egentligen ingen roll mest bara tacksam just nu att jag fick klarhet
    Anonym (för sent) skrev 2021-02-05 09:45:47 följande:

    Ja, det kan vara för sent för att föra undan tillgångar inför stundande bodelning, tyvärr.


    Nja, kanske inte menar att föra över tillgångar bakom hennes rygg, men om du vill det kanske du skall ha lite is i magen.
    Hoppas äktenskapsförordet säkrar dina investerade pengar i.a.f.

  • Anonym (FYI)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-05 09:54:38 följande:
    Ja rent uppenbara tillgångar kan det vara för sent för beroende på hur länge mitt psyke pallar för att dra ut på tiden men äktenskapsförordet det gäller obönhörligen från det datum tingsrätten stämplar och det var det viktiga. Då kan hon inte komma åt vad jag och min familj gick in med i bygget. Vilket borde betyda att jag kan bo kvar. Har möte med min bankman efter lunch.
    Uppdatera gärna. Det kan vara bra kunskap för andra i din situation.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-09 09:00:00 följande:
    Du får ursäkta mig men jag får inte ihop syftet och sammanhanget i dina inlägg riktigt.

    I inlägg #145 #146 beskriver du målande hur du själv drabbats av otrohet i en tidigare relation, och hur du på ett gäng raffinerade sätt, med inspelningar av samlagsljud utanför lägenheter, smygande utanför påstådda kurstillfällen med konfrontation vid bil osv. Allt för att få tillräckligt med bevis och ett erkännande.
    Inlägg som jag tror ts kan ta lärdom av och känslan av att det han gör har ditt stöd.

    Senare i bl.a #154 börjar du resonera om att otrohet är ganska, eller väldigt vanligt, och som jag uppfattar det ingen big deal, att långt ifrån alla går isär efter otrohet utan många relationer t.o.m. blir bättre.
    Är det en ny insikt och uppvaknande efter att du själv varit otrogen, efter det du råkade ut för i #145 #146?
  • Anonym (FYI)

    Var det den grannen som du misstänkte? Har du fått reda på hur dom träffades och hamnade i en sådan situation? Känns jävligt skumt.

  • Anonym (FYI)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-11 15:22:27 följande:
    Ja det var den som jag misstänkte. Jag fick en tidslinje av henne och även hur och var men som jag förut har skrivit så har jag ju ingen aning om den stämmer och det är heller inte intressant för mig.
    Nej jag förstår det, men jag undrar ändå över hur länge det hållit på, och vilka beröringspunkter ni har. Umgås ni på något sätt, som par eller ?
    Bo på samma gata känns lite för konstigt. Hur har hon kunnat träffa honom på det sätt att det leder till detta? Dom måste ju träffats en längre tid? I jobbet? Gatufest? eller vad? Jag menar. Jag bor på en väg kanske 200m lång, kanske 30 villor. Dom enda jag känner är mina närmsta grannar.

    Jag tycker också du skött detta på ett förträffligt sätt. Tur i oturen är väl att du fått ett erkännande efter knappt en vecka. Sparar mycket elände.

    Jag undrar också likt Heart om den enda reaktionen du fick eller får av henne är den du skrev. Ingen direkt ånger av vad hon ställt till med för dig och barnen?
  • Anonym (FYI)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-12 07:14:07 följande:
    Hela processen hittills från misstanke till ett erkännande tog en lite drygt 8 dygn men det kändes så klart mycket längre än så för mig. Som jag har skrivit några gånger redan så har jag fått en tidslinje samt var och hur av henne som jag inte kan/vill/behöver kolla upp. Jag vet att jag inte har skrivit så utförligt men det är ju klart att hon uppvisade ånger och var jätteledsen över vad hon ställt till med. Men jag hade inte så många frågor till henne helt enkelt för att jag inte var intresserad, jag räknar henne inte längre som min kvinna längre, hon är mina barns mor och just nu har vi ett jättebekymmer framför oss med hur vi ska få framtiden att fungera...jag vet att hon håller på att leta nytt boende.
    Ok, förstår om du inte vill eller kan berätta mer. Synd..Tror det skulle vara nyttigt för andra otrogna som skriver här och tycker dom är så jäkla sköna, att det finns en annan sida också. 

    Men förutom att du bestämt hur du kommer att gå vidare med er gemensamma resa, vad jag förstått jag på vad du tidigare skrivit, att du låter grannens problem vara deras??
    Det innebär att du i princip sanktionerar din fru och grannen att fortsätta träffas på sina små möten, och därmed då kommer att fortsätta bära sig åt som svin gentemot grannens fru.
    Hon kanske inte har en aning om vad som pågår. Och jag vet inte om jag tycker det är rätt. Visst, du har inget ansvar gentemot henne, men samtidigt som du hade tur (otur) som kom på detta så tidigt, kanske hon kommer att få gå i åratal utan att få veta vad hon är gift med.
  • Anonym (FYI)
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-12 09:45:05 följande:
    Vi vet ingenting om dem och deras liv....kanske hon redan vet men så att säga inte vill låtsas om. Kanske dem har ett mer öppet förhållande, kanske planerar min ex fru nu ett gemensamt liv med den här mannen och då får hon ju reda på det. Eller så har jag tagit reda på hans frus email och har skickat ett litet anonymt tips?
    Så du vill inte svara på mer frågor nu?
Svar på tråden Otrohet?