• Anonym (Out of bounds­)
    Thu 4 Feb 2021 21:46
    19140 visningar
    450 svar
    450
    19140

    Otrohet?

    Alltså jag har en manlig vän som minst en gång i månaden skickar sms till mig som ska till hans sambo med kram och puss och jag längtar till i helgen när vi ska.......

    Hade inte förvånat mig om han ringde fel och började med Hej goding också, faktiskt.

    Och sen- varför skulle man inte kunna ha en affär med en granne?
    Jag har en granne här som var hos oss när min man inte var hemma för hans unge ville testa vårt VR-system. Hans fru ser lite trist ut, min man är väl inte heller som han har varit men grannen och jag är fit for fight.

    Så en unge står med VR-goggles mitt i vardagsrummet och är blind och döv för han spelar FruitNinja. Vi slog oss ner i soffan och jag frågade om grannen ville ha en drink för det var på jul och vi var lite laidback så där så det blev en rejäl konjak var. När han fick konjaksglaset och våra händer rörde vid varandra såg vi på varandra på riktigt och japp, där satt den. Båda tänker på en gång "I could do you" och det blir en lite jobbig paus när våra blickar flackar till barnet, runt rummet, och tillbaka till ett förläget leende.

    Och sen fortsatte vi vara grannar igen, eftersom vi inte är skitstövlar trots allt.
    Men vet man så vet man, bara. Klick.

  • Anonym (Out of bounds­)
    Fri 5 Feb 2021 19:52
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-05 08:11:54 följande:

    Det har väl hänt så pass att jag nu vet vad jag måste göra. Igår efter ha nattat barnen så ville hon gå på en promenad för att rensa huvudet. Minus 8 grader?..ja ja.. kollar på henne lite ur ögonvrån från köket när hon klär på sig. Det får bli en väldigt kort promenad tänker jag med tanke på att hon inte klär på sig särskilt mycket mer än hoppar i skorna och jackan. Låter henne få ett bra försprång sedan går jag ut efter. Efter den första större svängen på vägen så hinner jag precis se att hon hoppar in i en bil som väntar och direkt åker därifrån. Är för långt ifrån för att se reg nr men det ser ut som en mörk nyare Volvo S90. För mig spelar det inte så stor roll längre vad som utspelar sig i bilen eller med vem jag bestämde mig där och då. Vår ekonomiska situation är lite luddig med arv, tomter, och nybygge etc där både jag och min familj gått in med avsevärda summor och hon i stort sett ingenting så innan jag säger något så ska jag ta hjälp att reda ut vår situation först. 


    Ja det där är ju inget att snacka om ens- du får göra en exitplan för dig och din ekonomi helt enkelt, och sen punktera ballongen när du är redo.

    Hoppas bara att inte barnen drabbas alltför hårt.
  • Anonym (Out of bounds­)
    Fri 5 Feb 2021 19:55

    Här står mycket om jämkning vid bodelning:

    www.bjornlunden.se/juridik/j%C3%A4mkning-av-bodelning__181

  • Anonym (Out of bounds­)
    Fri 5 Feb 2021 19:56
    FL och länkar...nytt försök:

    www.bjornlunden.se/juridik/jämkning-av-bodelning__181
  • Anonym (Out of bounds­)
    Fri 5 Feb 2021 19:57
    Anonym (Out of bounds) skrev 2021-02-05 19:56:36 följande:
    FL och länkar...nytt försök:

    www.bjornlunden.se/juridik/jämkning-av-bodelning__181
    Denna funkar iaf om man klipper in länken i browsern.
  • Anonym (Out of bounds­)
    Tue 9 Feb 2021 18:08
    Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-09 18:01:08 följande:

    Återigen får vi se exempel på att all otrohet alltid är mannens fel, rent generellt.
    Om mannen är otrogen är han en riktig fähund.
    Om kvinnan är otrogen beror det på att hennes man är en riktig fähund och därmed är hennes otrohet berättigad bland hennes "medsystrar" på FL och i andra sammanhang.
    I det här fallet är fähund och "inte direkt någon drömprins" att betrakta som samma sak.


    Håller inte med.

    Men det är nog fler män än kvinnor som tror att de kan göra som de vill och att de förtjänar kärlek ändå. Jag tillhör undantagen.

    /kvinnlig fähund
  • Anonym (Out of bounds­)
    Tue 9 Feb 2021 18:39
    Anonym (Enkelt) skrev 2021-02-09 18:33:06 följande:
    Kolla då tillbaka i några fler otrohetstrådar här på FL så kan du inte annat än ändra dig till att hålla med.
    Självfallet gäller det inte helt och alltid, men det ligger ändå väldigt mycket i detta uttryck.

    Men det är nog fler män än kvinnor som tror att de kan göra som de vill och att de förtjänar kärlek ändå.
    Håller inte med. 
    Min erfarenhet är att kvinnor, t ex kvinnor i ålderskris, är minst lika benägna som män att vara otrogna.
    Enligt mina egna erfarenheter, och i min familj, nära släkt, bland mina nära vänner och bland mina arbetskamrater, är de samlade erfarenheterna att kvinnor faktiskt oftare är otrogna än män. Jag vet, inget statistiskt underlag, men fullt tillräckligt för att jag inte ska hålla med dig.

    Dock är det självklart bland kvinnor att kvinnlig otrohet inte alls räknas på samma sätt och därmed blir det också på något sätt en omräkningsfaktor eller något som gör att kvinnors otrohet inte alls ska räknas på samma sätt, vilket gör att kvinnlig otrohet kan räknas som mycket ovanlig.
    Medan alla män däremot bara gör som dom vill och de är väldigt ofta otrogna. Om det finns en omräkningsfaktor så är det en uppräkningsfaktor för om det finns män som ännu inte varit otrogna så är det bara en tidsfråga för de tror de gör som de vill och de kommer förr eller senare att vara otrogna.

    Men om en kvinna råkar vara lite otrogen så beror det på helt andra omständigheter, hon är s a s av naturliga skäl nästan tvingad av omständigheter att vara otrogen, t ex på grund av att hennes man är en riktig fähund, eller på grund av en massa andra omständigheter som hon absolut inte råder över.
    Om hon är lite otrogen så finns det så naturliga förklaringar, och hon är egentligen bara väldigt lite otrogen, och nästan tvungen att vara otrogen, så det är berättigat och därmed räknas det liksom inte och man (kvinnor) kan i princip helt bortse från det och i stället fokusera på det verkliga problemet. Nämligen att män är fähundar och att nästan alla män inbillar sig att de kan bära sig åt hur som helst och de är alla att betrakta som otrogna fähundar.
    Så kvinnor är nästan aldrig otrogna, eller det räknas i vart fall inte eftersom det är mannens fel.
    Det viktiga är att fokusera på att nästan alla män är otrogna fähundar. Om de inte redan har varit så går de omkring och väntar och önskar få vara otrogna, för de är ändå fähundar.
    Jag höll inte med om att otrohet alltid är mannens fel. Det är min åsikt och du varken kan eller ska berätta för mig vad jag tycker.

    Men visst, varför skulle du ta emot en win när du kan vältra dig i en rant istället?

    *skakar på huvet och går*
Svar på tråden Otrohet?