• Anonym (Helt rätt)
    Fri 5 Feb 2021 22:24
    19147 visningar
    450 svar
    450
    19147

    Otrohet?

    Lider med dig i din situation men bra jobbat.
    Hur länge varade "promenaden" och hur var hon när hon kom hem?
    Lycka till med att hålla dig kall och med tiden framåt.

  • Anonym (Helt rätt)
    Mon 8 Feb 2021 11:51

    TS Din fru verkar vara väldigt cool i sin tro att du har noll koll. Hur är er relation/samliv i övrigt? Tycker att du är imponerande behärskad

  • Anonym (Helt rätt)
    Mon 8 Feb 2021 13:28

    Bra att du orkar förbereda och samla mer fakta. Tror att svaret från frun blir utförligare. Förbered dig dock på den klassiska - det är DITT fel - att hon var otrogen.

  • Anonym (Helt rätt)
    Thu 11 Feb 2021 13:46

    Tråkigt att du hamnat i detta. Men du fick lön för ditt tålamod med de svar du fick och mer kan det nog bli, Jobbar ni hemifrån och nu också så ni är tillsammans hela dagarna? Var det mannen du misstänkte och är det bara sex eller mer?
    Kämpa på jag lider med dig, styrketankar från mig.

  • Anonym (Helt rätt)
    Fri 12 Feb 2021 13:01

    TS
    Du känner nu att du inte vill/behöver veta mera. Men av erfarenhet så tror jag på att bottna det inträffade för senare bearbetning och för att lära av.

    Denna otrohet har berört mig starkt bla hustruns känslokalla och falska beteende under tiden men också på grund av inledande faktorer med telefonen/samtalet, "promenaden" och den harmoni som nu råder, känns planlagt och planterat för avslöjande. Din känslokalla inställning och konfliktfia vardag är unik i dessa sammanhang (kolla bara skilsmässa.se).

    Att delge fakta för de som följer dig och har försökt stödja dig ger underlag och till hjälp (erfarenhetsbank) för de som hamnar i din sits framöver för det kommer fler. Jag vet att  skriva ner och få feedback ger perspektiv för din bearbetning och fortsatt utveckling/avveckling, nystart.

    Önskar dig och pojkarna allt gott och tror på karma för ditt X. 
    Så trevlig helg det går!!!

  • Anonym (Helt rätt)
    Fri 12 Feb 2021 15:23
    +1

    Jag säger inte att du ska vältra dig i hennes problem, skit i henne,  utan se nyktert på dina och barnens väl.
    Skaffa något proffs att ventilera med om du inte känner att bolla med FL längre det kommer du att ha nytta av tro mig jag är liknande dig som person men men ensam är inte alltid stark i sådana här komplexa frågor

  • Anonym (Helt rätt)
    Fri 12 Feb 2021 16:57
    Anonym (zacke) skrev 2021-02-12 16:05:49 följande:
    Du har säkert helt rätt, att skilja sig från en fru när man har barn är ju inte samma sak som att dela på sig med en flickvän. Räknar med att det kommer bakslag helt säkert och det börjar komma märkliga sms från frun så hon verkar ha insett allvaret och beter sig inte helt stabilt längre. Det blir en spännande helg, tur vi har några olika våningar att vara på i huset.
    Håller med om reaktionsfasen och förbered dig på när nära och kära ska informeras då blir allt ännu mindre romantiskt. Stå på dig att berätta ärligt den verkliga orsaken till separationen, den kommer fram förr eller senare. Om du inte gör detta så kommer du att bli förloraren på sikt -  jag vet för jag ville vara lite snäll med barnens mamma men den oärligheten fick jag i ansiktet av barnen något år senare när det kom fram från annat håll.
    Hur stora är barnen?
  • Anonym (Helt rätt)
    Fri 12 Feb 2021 17:28
    Anonym (Djävulens advokat) skrev 2021-02-12 16:59:25 följande:
    Japp, och då vet man inte riktigt hur den diskussionen kan gå, eller hur hon kommer att reagera efteråt. Barnen behöver absolut inte få reda på den verkliga orsaken iaf, tycker jag. Det är inte deras tyngd att bära.
    Barnens ålder spelar roll förstås men tonåringar förstår konsekvensen av sveket och få kunna ta ställning till varför familjen helt plötsligt splittras för det kommer fram. Var så säker. Ärlighet varar längst är min erfarenhet.
  • Anonym (Helt rätt)
    Fri 12 Feb 2021 19:06

    Tycker också TS varit kall. Jag tror att X:et visste vad som väntade vid ett svek men tog ändå risken. Har man levt med en handlingens man så lång tid så var det nog ganska känt. Jag ser inget förmildrande med återkommande otrohet. Ett ONS kan diskuteras beroende på omständigheter - anser jag. Som man ligger får man bädda.

Svar på tråden Otrohet?