Inlägg från: Fjäril kär |Visa alla inlägg
  • Fjäril kär

    Otrohet?

    Ur ett annat perspektiv..

    Bered dig även på möjligheten att du faktiskt inte får något svar. Överhuvudtaget. Att du blir bemött med iskyla och tystnad och möjligen himlande med ögonen och attityden att du inte fattar nånting.

    Att hon är så kall just nu kan ju faktiskt vara att hon själv har planer och tankar om vad hon gör, inte nödvändigtvis en skilsmässa men nån form av försvar för sitt handlande, men det betyder inte att hon är villig att berätta för dig om det..

    Med det sagt så kanske du får ställa in dig på att du inte får något erkännande eller svar överhuvudtaget utan du kommer kanske bli den kaninkokande mannen som gör det lättare för henne att fortsätta med sitt..

  • Fjäril kär

    Vem som äger bilen är för mig en icke-fråga eftersom det kan vara firmabil, hyrbil, kompis bil, chefens bil, morsans bil, etc... Den viktigaste frågan är ju varför hon hoppade in i en okänd bil när hon sa att hon skulle ta en promenad?

  • Fjäril kär
    Anonym (FYI) skrev 2021-02-12 10:53:17 följande:

    Så du vill inte svara på mer frågor nu?


    Kanske bättre att hjälpa TS vidare med hur han rent konkret ska kunna få en vardag att fungera i väntan på att de ska flytta isär..... Såna tips och bettelser är han nog mer villig att svara på än huruvida grannen är swinger eller inte..
Svar på tråden Otrohet?